Βίντεο: Μαθητές της Κοζάνης έπαιξαν βόλεϊ στην κεντρική πλατεία εν όψη του τουρνουά στη Λευκόβρυση – Ευχαριστήριο του ΟΑΠΝ

l8u7yrfo8rfo87r7o7e6i56i7er

6 Δημοτικά Σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Κοζάνης και συγκεκριμένα τα: 3ο-4ο, 5ο, 6ο, 7ο, 8ο και 12ο, “προϋπάντησαν” τους προκριματικούς αγώνες για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών που θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λευκόβρυσης 16 – 18 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή και της Εθνικής μας Ομάδας.

Στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης στήθηκαν τα φιλέ και οι μαθητές των παραπάνω σχολείων έπαιξαν βόλεϊ μεταξύ τους, μετατρέποντάς την σε ένα μεγάλο γήπεδο του βόλεϊ.

Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR:

Η Πρόεδρος του ΟΑΠΝ Φανή Φτάκα – Τσικριτζή ευχαριστεί δημόσια τους διευθυντές, τους γυμναστές και τα παιδιά των Ε και ΣΤ τάξεων των 3ου-4ου, 5ου, 6ου, 7ου, 8ου και 12ου Δημοτικών Σχολείων Κοζάνης για τη συμμετοχή τους στους φιλικούς αγώνες βόλει που διοργανώθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία Κοζάνης και είχαν ως στόχο την πρόσκληση του φίλαθλου κοινού της Κοζάνης στους προκριματικούς αγώνες της Εθνικής μας ομάδας βόλει ανδρών, σήμερα στις 9 μμ στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λευκόβρυσης, για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ευχαριστεί επίσης την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης και τον Γυμναστή της Βασίλη Κωστόπουλο για τη συμβολή τους στην επιλογή των αντίστοιχων μαθητικών ομάδων.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γυμναστικό Σύλλογο Κοζάνης που διέθεσε μπάλες και φιλέ καθώς και σε όσους γυμναστές ή μη συνέβαλαν με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους να στηθεί αυτό το υπέροχο αθλητικό σκηνικό.

Η Πρόεδρος του ΟΑΠΝ

Φανή Φτάκα – Τσικριτζή

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.