«Η Πολιτική Ιστορία του Νομού Κοζάνης»: Παρουσίαση του βιβλίου του Ηλία Σιδέρη στην Κοζάνη

whrtwrhtrhrwu5w356

Το βιβλίο χωρίζεται σε 12 κεφάλαια που περιλαμβάνουν όλες τις εκλογές της μεταπολίτευσης. Κάθε κεφάλαιο περιέχει τρεις ενότητες: Η πρώτη ενότητα του κάθε κεφαλαίου περιλαμβάνει τα αποτελέσματα των εκλογών στην επικράτεια και στη Κοζάνη, αναλυτικά οι σταυροί προτίμησης των εκλεγμένων και όλα τα ονόματα όλων των υποψηφίων. Η δεύτερη ενότητα περιλαμβάνει βιογραφικά εκλεγμένων και μη, και συνολικά στο βιβλίο περιέχονται όλα τα βιογραφικά όλων των εκλεγμένων βουλευτών του Νομού Κοζάνης. Η τρίτη ενότητα περιλαμβάνει υλικό από κάθε εκλογική διαδικασία, φωτογραφίες, αποκόμματα τύπου, λόγοι που εκφώνησαν οι βουλευτές στο κοινοβούλιο, ερωτήσεις που κατέθεσαν κ.α. Σημαντικό μέρος του βιβλίο αποτελούν τέσσερα κείμενα: 2 δύο πρώην βουλευτές (Π. Κουκουλόπουλος – Ηλ. Βλαχόπουλος) και δύο πρώην πολιτευτές (Σπ. Χαλβατζής – Αν. Νανοπούλου) έγραψαν αποκλειστικά για το βιβλίο και αναφέρονται στις εκλογικές διαδικασίες που συμμετείχαν!

Η παρουσίαση θα γίνει στην Κοζάνη, στο Κοβεντάρειο την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 19.30. Ο χώρος θα διανθιστεί με φωτογραφίες και εκλογικό υλικό, ενώ κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα προβάλλονται σχετικά βίντεο. Μετά το πέρας αναμένεται ενδιαφέρουσα ιστορικοπολιτική συζήτηση! Την παρουσίαση έχει αναλάβει η δημοσιογράφος Κατερίνα Μαρκοπούλου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.