Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη: Εκδηλώσεις λήξης των δράσεων της καλοκαιρινής εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας



koventareiosvivliothiki

H καλοκαιρινή εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2016 πραγματοποιήθηκε σε 125 βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην εκστρατεία με μία σειρά δράσεων, εργαστηρίων και δραστηριοτήτων για τους μικρούς «εξερευνητές» του βιβλίου και όχι μόνο.

Με τη λήξη της δράσης, η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη ανοίγει τις πόρτες τις για να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους φίλους, σε μία Καλοκαιρινή ανάμνηση!

Την Πέμπτη 15/9/16 και την Παρασκευή 16/9/16, από τις 18.00-20.00 στη Βιβλιοθήκη μαζί με τα παιδιά, θα θυμηθούμε τις δράσεις της καλοκαιρινής εκστρατείας και τα παιδιά θα παραλάβουν τα έργα που δημιούργησαν.

Με την ευκαιρία του προγράμματος δράσεων, παιδιά και γονείς μπορούν να διατυπώσουν απόψεις και να προτείνουν νέες ιδέες για τις μελλοντικές δράσεις που θα στεγάσει η νέα Βιβλιοθήκη Κοζάνης.

Θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά μια καλή, χαρούμενη και δημιουργική χρονιά, ανανεώνοντας το ραντεβού μας με τα προγράμματα και τις δράσεις μας κατά τη χειμερινή περίοδο και για το καλοκαίρι 2017.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2461350435, Νάνσυ Φίλιου, καθώς και στο site και facebook της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.