Ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή στα γραφεία του ΚΕ.Π.ΚΑ. στην Κοζάνη

222q4ertg245tgyh254hyg245yhg2445t2

Στις 13 Σεπτεμβρίου 2016 το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕ.Π.ΚΑ.) Δυτικής Μακεδονίας υποδέχθηκε τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή στα γραφεία του ΚΕ.Π.ΚΑ. στην Κοζάνη.

Συζητήθηκαν θέματα προστασίας του καταναλωτή από παράνομες και αθέμιτες πρακτικές των επιχειρήσεων (κυρίως τραπεζών και παρόχων σταθερής, κινητής τηλεφωνίας και internet), η ορθή εφαρμογή του Κώδικα Δεοντολογίας Τραπεζών, καθώς έχουν καταγραφεί περιπτώσεις καταστρατήγησής του, η ενδυνάμωση της προστασίας της κύριας κατοικίας στα πλαίσια του Ν. 3869/2010, η παράταση της προστασίας της κύριας κατοικίας και μετά το τέλος του έτους 2018, η νομοθετική ρύθμιση υπέρ των εμπόρων με χαμηλά έσοδα που δεν χαρακτηρίζονται μικρέμποροι έτσι ώστε να είναι δυνατή η ένταξή τους στις διατάξεις του Ν.3869/2010, καθώς και θεσμικά αιτήματα των ενώσεων καταναλωτών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με εποικοδομητικό πνεύμα και διάθεση συνεργασίας, και συμφωνήθηκαν οι πρακτικές στενότερης και αποτελεσμα-τικότερης συνεργασίας προς υπεράσπιση των δικαιωμάτων των καταναλωτών.

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.