Φίδι δάγκωσε 18χρονο στο πόδι μέσα στο δημοτικό πάρκο της Κοζάνης!



dimotiko_parko_koz2345252534

Τυχερός μέσα στην ατυχία του φαίνεται πως ήταν ένας 18χρονος από την Κοζάνη, όταν μετά από δάγκωμα φιδιού και τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης είναι καλά στην υγεία του!

Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου στον χώρο του Δημοτικού Πάρκου της Κοζάνης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, Ο 18χρονος που εκείνη την ώρα καθόταν μαζί με την παρέα του στο πάρκο, ένιωσε ξαφνικά ένα τσίμπημα στο πόδι του, χωρίς να αντιληφθεί τι ακριβώς ήταν αυτό που τον τσίμπησε! Μετά από λίγα λεπτά, στο σημείο του ποδιού του, άρχισε να νιώθει έντονο τσούξιμο, με αποτέλεσμα να επισκεφτεί το Μαμάτσειο Νοσοκομείο της Κοζάνης.

Μόλις οι γιατροί του Νοσοκομείου είδαν το χαρακτηριστικό δάγκωμα στο πόδι του νεαρού, τον ενημέρωσαν πως αυτό προήλθε από φίδι, το οποίο για καλή του τύχη δεν ήταν οχιά.

Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ο 18χρονος είναι καλά στην υγεία του.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

9 σχόλια στο άρθρο “Φίδι δάγκωσε 18χρονο στο πόδι μέσα στο δημοτικό πάρκο της Κοζάνης!

    1. Αν ήταν κανένα μικρό ηλικιακά φίδι από τα συνηθισμένα που κυκλοφορούν μέσα στο χόρτο σε χωράφια κτλ δεν θα πόνεσε πολύ.Αλλά φυσικά μετά από ώρα θα είχε και τις επιπτώσεις.Πάντως στην Ελλάδα γενικά δεν έχουμε επικίνδυνα φίδια εκτός της οχιάς.

  1. Ε ΟΣΟ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΠΑΝΤΩΣ, ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΑΠΟ ΚΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ… ΦΙΔΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΑΣΟΣ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΟ! ΕΜΕΙΣ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ! ΨΕΜΑΤΑ???

  2. Καλό είναι η Δήμος να καθαρίζει τα χόρτα που είναι γεμάτα γύρω από το πάρκο ώστε να κρατάει τα φίδια μακριά αλλά που τέτοιες πολυτέλειες

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.