Συνάντηση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Γ. Θεοφύλακτου με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

theofilaktos_giannis

Εν όψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς 2016 – 2017, ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννης Θεοφύλακτος συναντήθηκε την Παρασκευή 9-9-2016, με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Γκαμπούρα και κα Βόντσα αντίστοιχα, παρουσία και του Περιφερειακού Διευθυντή Δ. Μακεδονίας, κ. Κωνσταντόπουλου.

Στις συναντήσεις εκφράστηκε από όλες τις μεριές η ικανοποίηση για την έγκαιρη αντιμετώπιση των βασικών ζητημάτων που αφορούν τα Δημοτικά, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια, γεγονός που καθιστά πιο ευοίωνες τις προοπτικές έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Η έως τώρα αποτελεσματικότητα πιστώνεται τόσο στις επιλογές της κεντρικής πολιτικής ηγεσίας όσο και στην καλή συνεργασία των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης του Νομού Κοζάνης και της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, ενώ καθοριστική είναι η συμβολή, σύμφωνα με όσα υπογράμμισε ο Βουλευτής, κ. Θεοφύλακτος, και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.

Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.