Παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Δημηνά «Αμαρτίες γονέων… και τέκνων» στην Κοζάνη

kozani_zografiaΜόλις κυκλοφόρησε ένα σπάνιο στο είδος του σύγγραμμα, που έπρεπε να είχε κυκλοφορήσει εδώ και πολλά χρόνια, καθώς η εφηβική και νεανική παραβατικότητα είχε κτυπήσει κόκκινο! Πρόκειται για το βιβλίο «ΑΜΑΡΤΊΕΣ ΓΟΝΕΩΝ… ΚΑΙ ΤΕΚΝΩΝ», που κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις ΜΑΤΙ. Συγγραφέας του είναι ο δικηγόρος κ. Δημήτρης Δημηνάς. Ο κ. Δημηνάς, τακτικά αρθρογραφεί σ’ όλες τις εφημερίδες της Κατερίνης, με βαθυστόχαστα ηθικοκοινωνικά θέματα, που σχολιάζουν την επικαιρότητα. ΄Ηταν ο εμπνευστής και δημιουργός της Σχολής Γονέων, που εδώ και δεκαετίες κάνει θαυμάσιο έργο ως τώρα, με άξιους συνεχιστές.

Το παραπάνω αξιόλογο βιβλίο, το οποίο ήδη κυκλοφορεί και σε βιβλιοπωλεία της Κοζάνης, πρόκειται να παρουσιασθεί την Δευτέρα[19-9-2016] και ώρα 7.οο μ.μ. στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης από τον Σύλλογο «ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ», τον κ. Απόστολο Παπαδημητρίου και ίδιο τον συγγραφέα Δ.Δημηνά , ο οποίος υπηρέτησε επί μία 7ετία στο Δικαστήριο Ανηλίκων Κοζάνης.

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.