Δυτική Μακεδονία: Χωρίς ελλείψεις και κενά το πρώτο κουδούνι στα σχολεία – Ενημέρωση από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης για την έναρξη της Σχολικής Χρονιάς

1o_dimotiko_sxoleio_kozanis

Σήμερα 12 Σεπτέμβρη2016, χτύπησε για ακόμη μία φορά το κουδούνι για την έναρξη της νέας Σχολικής Χρονιάς.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης, κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, εύχεται σε όλους τους μαθητές καλή και δημιουργική Σχολική Χρονιά και στους εκπαιδευτικούς υγεία και δύναμη, ώστε να επιτελέσουν το δύσκολο και υπεύθυνο έργο τους.

Η νέα αυτή Σχολική Χρονιά ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς το Υπουργείο Παιδείας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού φρόντισε, ώστε να καλυφθούν σχεδόν εξ ολοκλήρου τα κενά τόσο στην Πρωτοβάθμια, όσο και στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Συγκεκριμένα, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, σε επίπεδο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης τα σχολεία λειτούργησαν χωρίς κανένα κενό.

Όσον αφορά στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, τα σχολεία έχουν στελεχωθεί με το απαραίτητο εκπαιδευτικό προσωπικό, με λίγες εξαιρέσεις σε κάποιες ειδικότητε,ς που αναμένεται να καλυφθούν και αυτές τις επόμενες ημέρες.

Τέλος, στην Ειδική Αγωγή, η φετινή χρονιά ξεκίνησε χωρίς ελλείψεις εκπαιδευτικών και τις προσεχείς ημέρες θα γίνουν προσλήψεις και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού.

Οι γονείς και οι μαθητές του Ειδικού Σχολείου είναι ανακουφισμένοι, καθώς δε θα χρειαστεί να κάνουν αγώνα πλέον για τη στελέχωση του Σχολείου τους.

Όπως φαίνεται από τα παραπάνω, επιστρέφουμε στην κανονικότητα, όπως δήλωσαν εξάλλου τόσο ο Πρωθυπουργός όσο και ο Υπουργός Παιδείας.

Από τη γραμματεία τη Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Δυτική Μακεδονία: Χωρίς ελλείψεις και κενά το πρώτο κουδούνι στα σχολεία – Ενημέρωση από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης για την έναρξη της Σχολικής Χρονιάς

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.