Ζήσε μουσικά την κάθε στιγμή – Γράφει ο Τάκης Καρβούνης



14287511_1824743741089753_1599048004_n

Από τότε που με θυμάμαι η μουσική είναι η ζωή μου. Κλείνω τα μάτια ακούγοντας τραγούδια και ταξιδεύοντας μέσα από στίχους αναρωτιέμαι πως θα ήταν η ζωή του ανθρώπου χωρίς μουσική? Απάντηση δεν έδωσα γιατί ξέρω πως ότι κι αν πω θα αδικήσω την μουσική. Συνεχίζω και επιλέγω το επόμενο κομμάτι, κάτι μου θυμίζουν οι στίχοι του και ταυτόχρονα χαμογελάω, εκεί διαπιστώνω πόσα συναισθήματα μπορεί να κρύβει ένα τραγούδι.. όλοι κάποτε είπαμε μα καλά για μένα έχει γραφτεί?

Όλοι κάποτε ανατριχιάσαμε με μια νότα με ένα solo με κάποιους στίχους.

Η μουσική συνηθίζω να λέω πως δίνει ζωή και μέσα από αυτή μπορούμε να κάνουμε το πιο όμορφο ταξίδι, να φανταστούμε , να αισθανθούμε, να νιώσουμε ελεύθεροι, να ονειρευτούμε τον εαυτό μας έτσι όπως ακριβώς τον θέλουμε.

Στο επόμενο κομμάτι δεν θα πάω γιατί κόλλησε το play…

Όταν όμως το επόμενο κομμάτι παίξει ο καθένας που ακούει και ταξιδεύει μέσα από την δική μου μουσική και τις δικές μου επιλογές θα σκεφτεί θα χαμογελάσει θα ‘’αντιδράσει’’ θα νιώσει, θα ταξιδέψει, θα ονειρευτεί, θα σου πει αυτό το track μάλλον κάτι ξέρει από το δικό μου story…

Στην εποχή μας πολλοί έχουμε ξεχάσει να ζούμε, ένα είναι το σίγουρο όμως ότι δεν θα είμαστε για πάντα εδώ, δεν θα ζήσουμε για πάντα, το για πάντα δεν υπάρχει και ποτέ δεν υπήρχε…

Το σήμερα είναι ένα δώρο και πρέπει να το ζήσουμε σαν να μην υπάρχει αύριο!

Είναι το σημαντικότερο να χεις δικές σου οπτικές γωνίες για κάθε κύκλο που υπάρχει είναι όμως καταπληκτικό το να χεις και τον δικό σου κύκλο μέσα από την μουσική με δική σου παρέα με δικά σου άτομα με δικούς σου ανθρώπους που γνώρισες μέσα από δικές σου επιτυχίες και να σχηματίζεις εσύ την δική σου οπτική γωνία!

Η λύση σε όλα αυτά είναι μια και ακούει σε 7 γράμματα ‘’μουσική’’ είναι η λέξη και η μαγεία της τεράστια…

Προσπάθησε να γίνεις ο καλύτερος ακροατής της ζωής σου και μην ξεχνάς κάτι που άκουσες κάποτε: ζήσε την στιγμή!!!

Με εκτίμηση σεβασμό και αγάπη προς κάθε αναγνώστη!

Τάκης Καρβούνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.