Εγγραφές στην Πειραματική Σχολή Κλασικού Χορού και στο Δημοτικό Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Εορδαίας

srthahjtsyjytsjyrjrwrhwyhrwt

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Μετά από επτά χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της Εορδαίας, το Δημοτικό Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Εορδαίας (Κ.Ε.Δ.Ε) ανοίγει τις πόρτες του και σας περιμένει για όγδοη συνεχόμενη χρονιά.

Με νέες εμπειρίες και καινούργια προγράμματα το ΔΗ.ΠΑΙ.Θ.Ε εδραιώνει τη θέση του ως πυρήνας πολιτισμού στην Εορδαία και την ευρύτερη περιοχή.
Τα μαθήματα ξεκινούν τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 στη Νέα Πτέρυγα του Βαρβούτειου Δημοτικού Ωδείου και τελειώνουν στις 31 Μαίου 2017.

Τα οφέλη για όσους συμμετέχουν σε ομάδες θεατρικού παιχνιδιού είναι πολλαπλά. Πρόκειται για μια δραστηριότητα η οποία μέσα από παιχνίδια εμπιστοσύνης, επικοινωνίας, συνεργασίας, δίνει στα παιδιά τη δυνατότητα να ανακαλύψουν το σώμα και τον εαυτό τους, να μάθουν να συνεργάζονται, να είναι μέλη μια ομάδας και να λειτουργούν μέσα σ’ αυτήν. Παράλληλα ενισχύει τη λεκτική ικανότητα των παιδιών, καλλιεργεί τη φαντασία και βοηθάει στο να χαλαρώσουν από την πίεση της καθημερινότητας και να είναι πιο χαρούμενα. Τα τμήματα θεατρικού παιχνιδιού απευθύνονται σε παιδιά από 3,5 έως 15 ετών, καθώς και σε ενήλικες.

Υπεύθυνη του Εργαστηρίου είναι η κ. Μάρθα Μαυρίδου, Νηπιαγωγός – Εμψυχώτρια Θεατρικού Παιχνιδιού.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στην Κ.Ε.Δ.Ε, 25ης Μαρτίου 100 (ισόγειο πρώην Σχολής Δημοτικής Αστυνομίας) στην Πτολεμαΐδα.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2463081232 και 6977616991

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΛΕΤΟ

Από τη Διοίκηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Εορδαίας ανακοινώνεται ότι οι εγγραφές στην Πειραματική Σχολή Κλασικού Χορού (Μπαλέτο), θα αρχίσουν από τη Δευτέρα 12 έως 30 Σεπτεμβρίου 2014, στο ισόγειο του κτιρίου όπου στεγάζεται η Σχολή ( Κτίριο Σχολής Δημοτικής Αστυνομίας) καθημερινά, από τις 10:00 έως τις 14:00.

Υπενθυμίζεται στους ενδιαφερόμενους γονείς ότι στη Σχολή γίνονται δεκτά κοριτσάκια από 4 ετών.

Δικαιολογητικά : 1. Βεβαίωση παιδιάτρου ή παθολόγου ότι το παιδί μπορεί να παρακολουθήσει τα μαθήματα. 2. Δύο έγχρωμες φωτογραφίες ταυτότητας. 3. Υπεύθυνη δήλωση του γονέα για τη συνοδεία του παιδιού κατά την προσέλευσή και την αποχώρησή του από το μάθημα. 4.Αίτηση (η υπεύθυνη δήλωση και η αίτηση παρέχονται στη Γραμματεία).

Τα μαθήματα θα αρχίσουν τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 και θα διαρκέσουν μέχρι τις 31 Μαίου 2017. Πληροφορίες για το πρόγραμμα μαθημάτων, στο τηλ. της Κ.Ε.Δ.Ε., 24630 81232.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.