2-4 Οκτωβρίου ο φετινός Νιάημερος στην Κοζάνη – Βλέψεις για περισσότερους εκθέτες σε σχέση με πέρυσι

9996deaeeabaffb0543a4d5b7b5997e46c

Η εμποροπανήγυρη «Νιάημερος» που διεξάγεται κάθε χρόνο, την πρώτη Τρίτη του Οκτώβρη στην πόλη της Κοζάνης, φέτος θα πραγματοποιηθεί από 2 έως 4 Οκτωβρίου, χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με πέρυσι.

Στόχος του Δήμου Κοζάνης και για φέτος είναι η εμποροπανήγυρη να είναι σκεπασμένη, αλλά και να αυξήσει τους εκθέτες της, λόγω της αυξημένης ζήτησης που υπήρξε την προηγούμενη χρονιά.

Ο Αντιδήμαρχος Κοζάνης κ. Γιάννης Ιωαννίδης δήλωσε σχετικά στο KOZANILIFE.GR:

«Τα 5 μέτρα που δίναμε στους εκθέτες μέχρι και πέρυσι, φέτος θα γίνουν 4, για να αυξήσουμε τις θέσεις των πάγκων. Η ζήτηση των εκθετών πέρυσι ήταν πολύ μεγάλη, με αποτέλεσμα φέτος προβούμε σε αυτή την ενέργεια για την εξασφάλιση περισσότερων θέσεων. Οι αιτήσεις για τη συμμετοχή εκθετών στο φετινό πανηγύρι θα ξεκινήσει γύρω στις 20 Σεπτεμβρίου.»

Να σημειώσουμε πως φέτος υπάρχει το ενδεχόμενο το καθιερωμένο πανηγύρι που γίνεται τέτοια εποχή στα Σέρβια, να «πέσει» την ίδια ημερομηνία με τον «Νιάημερο» της Κοζάνης, κάτι το οποίο πιθανόν  να δημιουργήσει πρόβλημα, μιας και τα δύο αυτά πανηγύρια, έχουν κοινούς εκθέτες.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

2 σχόλια στο άρθρο “2-4 Οκτωβρίου ο φετινός Νιάημερος στην Κοζάνη – Βλέψεις για περισσότερους εκθέτες σε σχέση με πέρυσι

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.