Κοζανίτισσες μαμάδες: Χτίζουμε Γέφυρα ζωής, γινόμαστε δότες Μυελού των Οστών την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου

14302911_1637301303226481_1973241979_n

Τα μέλη της ομάδα μας στο facebook «Κοζανίτισσες μαμάδες», που δημιουργήθηκε για να ενώσει τις μανούλες από το νομό Κοζάνης, να μοιραστούμε τις χαρές, τις αγωνίες, τα προβλήματα και τις συγκινήσεις στο μεγάλωμα των παιδιών μας, ευαισθητοποιημένα από τα συχνά περιστατικά καρκίνου και ιδίως της λευχαιμίας στην περιοχή μας, προσκάλεσαν τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» για ενημέρωση και λήψη στοματικού επιχρίσματος (σάλιου).

Τα μέλη της Γέφυρας Ζωής αποδέχτηκαν με χαρά την πρόσκληση κι έτσι στα πλαίσια της εκστρατείας τους «Γίνε σύμμαχος ζωής – Σεπτέμβριος: Μήνας ενημέρωσης και εγγραφής δοτών Μυελού των Οστών», μέλη του συλλόγου θα βρίσκονται στην 6η μαμαδοσυνάντηση μας, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016 στις 18:00 στο cafe Avantzo.

*Δείγμα δίνουμε ΜΟΝΟ 1 φορά στη ζωή μας και μπαίνουμε στο εθνικό και παγκόσμιο μητρώο εθελοντών δοτών για οποιονδήποτε βρεθούμε συμβατοί.
* Όταν βρεθεί κανείς συμβατός με ασθενή κι αφού γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, το μόσχευμα δίνεται μέσω φλέβας, με διαδικασία παρόμοια της αιμοδοσίας.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κοζανίτισσες μαμάδες: Χτίζουμε Γέφυρα ζωής, γινόμαστε δότες Μυελού των Οστών την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.