Ανακοινώσεις για αναβολές – αλλαγές εκδηλώσεων λόγω καιρού σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα

hrwzjhtrdsxhrtsrfgdsesrfy

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΘΕΑΤΡΟ “Για έναν ψηλόν ραχίν, για έναν αροθυμίαν”

Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέψουν την πραγματοποίηση της θεατρικής παράστασης στο χώρο του υπαίθριου θεάτρου του πάρκου εκτάκτων αναγκών, αυτή θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Πτολεμαΐδας την ίδια μέρα Κυριακή 11 Σεπτέμβρη και ώρα 20:30μμ

Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης – Αναβολή προβολής ταινιών

Δυστυχώς και η σημερινή ημέρα δεν ενδείκνυται για την προβολή των δύο ταινιών «Ο μετανάστης» (1917) και «Οι θάλασσες της Κίνας» (1935), κρίνοντας από τις παρούσες καιρικές συνθήκες. Προγραμματίζουμε  η πρώτη χειμερινή προβολή που θα γίνει στο Ολύμπιον, να είναι αυτή των δύο συγκεκριμένων ταινιών.

Ωστόσο ο καιρός προβλέπεται να μας επιτρέψει να πραγματοποιήσουμε την τελευταία καλοκαιρινή μας προβολή, αυτή της επιλογής του κοινού που προέκυψε από τις ψηφοφορίες όσων παρακολούθησαν τις προβολές του καλοκαιριού.

Και καθώς ισοψήφησαν οι ταινίες «Το κουρδιστό πορτοκάλι»(1971) και «Ωραία μου κυρία» (1964), θα προβάλλουμε το «Το κουρδιστό πορτοκάλι» την επόμενη Τετάρτη και θα εντάξουμε την «Ωραία μου κυρία» στις χειμερινές μας προβολές.

Σας περιμένουμε λοιπόν στην τελευταία μας καλοκαιρινή προβολή, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, στις 9.00 μ.μ. στην αυλή του Φιλοπρόοδου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.