Βασιλεία Βασιλειάδου: Συγγραφέας ετών… 14 από το 1ο Γενικό Λύκειο Κοζάνης!



areghtaharthjrstjhsjhsrrastr

«Ο Δολοφόνος με τα Γαλάζια Μάτια» είναι ο τίτλος του βιβλίου που υπογράφει η μαθήτρια του 1ου Γενικού Λυκείου Κοζάνης Βασιλεία Βασιλειάδου και κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Πηγή». Πρόκειται για ένα ερωτικό μυθιστόρημα με πινελιές μυστηρίου που η μικρότερη πιθανότατα σε ηλικία συγγραφέας στην χώρα, παρουσιάζει στο αναγνωστικό κοινό, με τις παρουσιάσεις του βιβλίου να έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο διάστημα , σε Πτολεμαΐδα, Κοζάνη, Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η Βασιλεία Βασιλειάδου μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης για το συγγραφικό της πόνημα που έγραψε σε ηλικία μόλις 14 ετών, δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενη για αυτήν την εξέλιξη, υπογραμμίζοντας ότι θα συνεχίσει να γράφει παρότι θα ακολουθήσει την θετική κατεύθυνση στο Λύκειο, σε ότι αφορά στις σπουδές της. Μέσα από το συγγραφικό αυτό εγχείρημα που σε ηλικία 14 ετών έγραψε και μετά από δυο χρόνια κυκλοφόρησε η Βασιλεία, δηλώνει λάτρης των αστυνομικών βιβλίων, ταινιών και μυστηρίου, καταθέτοντας μέσα από τις σελίδες του βιβλίου της, την δική της ιστορία. Την ιστορία της Ανν Λίµπερνς, μια ιστορία µυστηρίου µε πολλές εκπλήξεις που οδηγούν σε ένα ανατρεπτικό τέλος.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ:Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

3 σχόλια στο άρθρο “Βασιλεία Βασιλειάδου: Συγγραφέας ετών… 14 από το 1ο Γενικό Λύκειο Κοζάνης!

  1. Συγγραφέας στα 14?
    Σπάνιο, σε τέτοια ηλικία συνήθως προσπαθούν να τα μαζέψουν από έξω!
    Μπράβο στους γονείς.

  2. Κι εγώ γράφω! και είμαι 12,5 ετών!!!!!!!!! Εγώ λέω ότι δεν είναι καθόλου σπάνιο να γράφει κανείς σε τόσο μικρή ηλικία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.