Συνάντηση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Γ. Ντζιμάνη με αντιπροσωπεία νέων αγροτών της Κοζάνης

srj6jw56wjw756kw756ikw56

Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης κ. Ντζιμάνης Γεώργιος πραγματοποίησε τη Δευτέρα 5/9/2016 συνάντηση, με αντιπροσωπεία Νέων Αγροτών του Νομού Κοζάνης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την αγροτική παραγωγή του Νομού, τα προβλήματα των Νέων Αγροτών και τις προοπτικές που υπάρχουν.

Επίσης συζητήθηκαν ζητήματα σχετικά με την Οργάνωση των Νέων Αγροτών του Νομού Κοζάνης, όπως και τις ευκαιρίες που εμφανίζονται μέσω των Προγραμμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης της προγραμματικής περιόδου 2014-2020 κυρίως για τους Νέους Αγρότες, των οποίων και αναμένεται να ξεκινήσει η υλοποίηση μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Τέλος η αντιπροσωπεία ενημερώθηκε από τον κ. Ντζιμάνη σχετικά με την πρόταση της χώρας για τις νέες συνδεδεμένες ενισχύσεις που αφορούν την καλλιέργεια Κρόκου, και στοχεύει στην οικονομική ενίσχυση των παραγωγών του Νομού, καθώς και την συνδεδεμένη ενίσχυση Μηλοειδών που θα περιλαμβάνει 6 Νομούς της χώρας, μεταξύ των οποίων και την περιοχή Κοζάνης.

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.