Οικονομική επιβράβευση του Δήμου Κοζάνης για την συμμετοχή του στην περυσινή Εβδομάδα Κινητικότητας

tteahry4q45hyq4h45e

Το «Πράσινο Ταμείο», με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του, χρηματοδοτεί με το ποσό των 10.000 ευρώ 16 Δήμους της χώρας μεταξύ των οποίων και το Δήμο Κοζάνης ως επιβράβευση για τη συμμετοχή τους και την τήρηση της διαδικασίας συμμετοχής μέχρι την τελική αναφορά πεπραγμένων στο ΥΠΕΝ στην περυσινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας.

Η χρηματοδότηση θα γίνει από τον άξονα Προτεραιότητας 7 «Λοιπές Περιβαλλοντικές Δράσεις» του Χρηματοδοτικού Προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «Λοιπές Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου 2016», ενώ οι υπόλοιποι 15 Δήμοι που επιβραβεύονται είναι των Αθηναίων, Αλιάρτου-Θεσπιέων, Βύρωνα, Δράμας, Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς, Κέρκυρας, Λαμίας, Νέας Προποντίδας, Ξυλοκάστρου, Ρεθύμνου, Σάμου, Σπάρτης, Τρικκαίων και Φαρκαδόνας.

Ο Δήμος Κοζάνης θα συμμετάσχει και φέτος στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας με εκδηλώσεις και δράσεις από 16 Σεπτεμβρίου έως και 22 Σεπτεμβρίου (Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο) με την πρόθεση να αναδείξει για πολλοστή φορά την βιώσιμη κινητικότητα και τα πολλαπλά οφέλη που προκύπτουν για τους κατοίκους των αστικών κέντρων. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Καλούμε τους φορείς του Δήμου Κοζάνης που θα ήθελαν να στηρίξουν την προσπάθεια του Δήμου, αλλά και να συμβάλουν στην εκ νέου επιβράβευσή του να επικοινωνήσουν με την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος στο τηλ. 2461350408.

gtrratjhasrtjrtyjstjy

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.