Συνάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Θέμη Μουμουλίδη με τους Διευθυντές Εκπαίδευσης της Π.Ε. Κοζάνης

moumoulidis_vouli2

Με τους διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης κ.κ. Ιωάννη Γκαμπούρα και Βασιλικής Βόντσα, παρουσία του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας κ. Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου, συναντήθηκε τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στα Γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Βουλευτής Κοζάνης και μέλος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, κ. Θέμης Μουμουλίδης.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για πιθανά λειτουργικά κενά των σχολικών μονάδων της γενικής και ειδικής αγωγής της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, καθώς και για θέματα γενικής λειτουργικής επάρκειας των εκπαιδευτικών μονάδων της περιοχής .

Στη συνάντηση διαπιστώθηκε ότι στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση δεν υπάρχει κανένα κενό, ενώ στη Δευτεροβάθμια τα κενά είναι ελάχιστα. Οι αρμόδιοι Διευθυντές διαβεβαίωσαν ότι στις 12 Σεπτεμβρίου 2016 όλες οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης θα λειτουργήσουν χωρίς σοβαρές ελλείψεις εκπαιδευτικών και τα βιβλία θα διανεμηθούν από την πρώτη μέρα στους μαθητές.

Με τη σειρά του ο κ. Μουμουλίδης ενεμέρωσε τους υπεύθυνους Διευθυντές ότι από αύριο αρχίζουν οι τοποθετήσεις των αναπληρωτών καθηγητών στα σχολεία και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι τα σχολεία της χώρας θα ξεκινήσουν ομαλά τη λειτουργία τους μετά από πολλά χρόνια.

Τέλος, ο κ.Μουμουλίδης δήλωσε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό των δασκάλων και των καθηγητών καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, ώστε να διευκολύνεται με κάθε δυνατό τρόπο η απρόσκοπτη λειτουργία των σχολείων της περιοχής καθώς και η άσκηση του λειτουργήματος των εκπαιδευτικών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.