Ν.Δ. Κοζανης: Συνάντηση με κλιμάκιο του Κόμματος παρουσία του Γραμματέα Οργανωτικού κ. Βασίλειο – Πέτρο Σπανάκηnea_dimokratia_pinakidaΣτα πλαίσια συντονισμού των επικείμενων δράσεων της Περιφερειακής Οργάνωσης της Ν.Δ., Κλιμάκιο του Κόμματος με επικεφαλή τον Γραμματέα Οργανωτικού κ. Βασίλειο – Πέτρο ΣΠΑΝΑΚΗ, την ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 και ώρα 8μμ θα βρίσκεται στην Κοζάνη και πιο συγκεκριμένα σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης (εξαιτίας εργασιών ανακαίνισης, που εκτελούνται την περίοδο αυτή στα Γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. και της ομώνυμης ΔΗΜ.Τ.Ο.).

Σκοπός της συνάντησης, σε πρώτη φάση θα είναι η γνωριμία των στελεχών της Κεντρικής Διοίκησης με τα νεοεκλεγέντα μέλη τόσο της ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης, όσο και εκείνων που συγκροτούν τις ΔΗΜ.Τ.Ε. των Οργανώσεων της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Κοζάνης, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει σύσκεψη εργασίας, για οργανωτικά ζητήματα της περιοχής.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.