Βίντεο: Απίστευτο επεισόδιο με ελεγκτή του ΟΑΣΘ – Πιάστηκε στα χέρια με γυναίκα επιβάτη που δεν είχε ακυρώσει το εισιτήριο!



76f7fd7io6d7idi76d6

Σκηνές που θυμίζουν ταινία εκτυλίχτηκαν χθες το βράδυ εντός ενός αστικού λεωφορείου του ΟΑΣΘ, της γραμμής 10, στον τερματικό σταθμό Χαριλάου.

Σύμφωνα με το ThessNews.gr, υπάλληλος του ΟΑΣΘ, κάνοντας τον τυπικό έλεγχο εισιτηρίων αντιλήφθηκε ότι μια κοπέλα δεν είχε ακυρώσει εισιτήριο. Τότε, ζήτησε από τον οδηγό να ασφαλίσει τις πόρτες του λεωφορείου, με αποτέλεσμα η νεαρή να εγκλωβιστεί μέσα.

Οι τόνοι ανέβηκαν, όταν ο ελεγκτής εγκλώβισε την κοπέλα σε μια γωνία για να μην φύγει και εκείνη σε έξαλλη κατάσταση επιχείρησε να πηδήξει από το παράθυρο, προκειμένου να διαφύγει.

Ο ελεγκτής προσπάθησε να την σταματήσει τραβώντας της τα πόδια, με σοβαρό κίνδυνο για την σωματική της ακεραιότητα.

Τελικά, κλήθηκε η αστυνομία, ώστε να δοθεί τέλος σε αυτή τη διαμάχη. Οι αστυνομικοί πήραν καταθέσεις από επιβάτες του λεωφορείου.

Πηγή: thestival

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Βίντεο: Απίστευτο επεισόδιο με ελεγκτή του ΟΑΣΘ – Πιάστηκε στα χέρια με γυναίκα επιβάτη που δεν είχε ακυρώσει το εισιτήριο!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.