Συνάντηση του βουλευτή Κοζάνης Γ. Θεοφύλακτου με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας



rwst6uj5ws6u5t6u5t6u5i76e

Συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Καθηγητή κ. Αντώνη Τουρλιδάκη, πραγματοποίησε στην Κοζάνη, στο γραφείο του κ. Πρύτανη, ο βουλευτής Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννης Θεοφύλακτος στις 29-8. Κατά τη συνάντηση ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου ανέλυσε διεξοδικά τα σημαντικότερα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τη λειτουργία του Πανεπιστημίου και ανέπτυξε με σταθερότητα την άποψή του ότι τη σχετικά δύσκολη σημερινή εποχή, θα τη διαδεχθεί μία αρκετά καλύτερη, εάν εργαστούμε όλοι ενωμένοι προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο βουλευτής, κ. Θεοφύλακτος, τόνισε ότι ακριβώς αυτό είναι το χρέος του πολιτικού προσωπικού της περιοχής, αλλά και η βούληση της τοπικής κοινωνίας του Ν. Κοζάνης και της Δ. Μακεδονίας και ιδιαίτερα των επιστημονικών φορέων. καθώς όλοι μας παρακολουθούμε εδώ και μία 15ετία -από ιδρύσεως του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας- την πορεία του με ιδιαίτερη υπερηφάνεια και διάθεση προσφοράς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.