Στην Αίθουσα Τέχνης σήμερα Πέμπτη 1/9 η παράσταση «ΠΙΝΟΚΙΟ» από τις Μαγικές Σβούρες



hrethtrhtzhtrhtrhetrahrae

Λόγω των προβλέψεων για βροχή η προγραμματισμένη παράσταση των ΛΑΣΣΑΝΕΙΩΝ «ΠΙΝΟΚΙΟ» από τις Μαγικές Σβούρες θα πραγματοποιηθεί στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ σήμερα Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου στις 21.00 το βράδυ.

Πρόκειται για την πιο γοητευτική, κλασική περιπέτεια του κόσμου, την ιστορία του πιο διάσημου, μικρού και ανυπάκουου ψεύτη με την υπέροχη ζεστή καρδιά και το κοφτερό μυαλό. Είναι μια μοναδική σύγχρονη παράσταση, όπου τα παιδιά βλέπουν μια συμβολική και χιουμοριστική αναπαράσταση του κόσμου. Θα σας διασκεδάσει αλλά και θα σας συγκινήσει, θα σας χαρίσει άφθονο γέλιο αλλά και μοναδικές στιγμές τρυφερής παιδικής αθωότητας. Η μουσική και τα τραγούδια της παράστασης προέρχονται όλα από τη μεγάλη Ιταλική Σχολή και τα παιδιά θα «ταξιδέψουν» με μελωδίες όλων των μεγάλων Ιταλών Μουσουργών (Verdi, Paganini, Bellini, Puccini) αλλά και παραδοσιακά τραγούδια από τη Νάπολη μέχρι και την Κάτω Ιταλία. Παρούσα στη σκηνή η σπουδαία μουσικός Άννα Λάκη με το ακορντεόν της.

Διασκευή – Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αδάμης, Σκηνικά: Νίκος Δεντάκης, Κοστούμια: Βέρα Αναστασάκου, Kίνηση: Αντιγόνη Γύρα, Ενορχήστρωση-Διασκευή: Γιώργος Κωνσταντινίδης, Μάσκες – Κατασκευές: Ιφιγένεια Κωφού, Μουσική Επιμέλεια: Δημήτρης Αδάμης, Φωτισμοί: Γιώργος Ανεστόπουλος, Βοηθός Σκηνοθέτη: Κωνσταντίνος Παππάς, Βοηθός Χορογράφου: Ευγενία Σιγαλού

Παίζουν: Δημήτρης Αγοράς, Αλέξης Βιδαλάκης, Δημήτρης Καπετανάκος, Δανάη Σδούγκου, Μαριλίζα Χρονέα, Γιάννης Φιλίππου

Γενική είσοδος: 10€ άνεργοι: 6€ (με επίδειξη κάρτας)

Προπώληση: 8€ στο Βιβλιοπωλείο Αθανασιάδη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.