Ευχαριστήριο του Θ. Καρυπίδη στον Πρόεδρο της ΔΕΗ ΑΕ για τη συνδρομή στην κατεδάφιση κτίσματος στο χώρο που θα στεγαστεί η Σχολή Πυροσβεστών

gxhjjxhxgjxgkjghyjkghkj

Αγαπητέ πρόεδρε,

Η συνέργεια και ο συντονισμός, με στόχο την επίτευξη κρίσιμων στόχων της κοινωνίας, είναι για όλους μας προτεραιότητα. Ο κοινός βηματισμός που θα πρέπει να διατηρήσουμε, αποτελεί προϋπόθεση για την πρόοδο των τοπικών κοινωνιών και μια ακόμη επιβεβαίωση ότι η ΔΕΗ Α.Ε. είναι και παραμένει στην υπηρεσία αυτής εδώ της περιοχής που τόσα έχει δώσει.

Αυτό φάνηκε για μια ακόμη φορά απο την άμεση ανταπόκριση των υπηρεσιών της Επιχείρησης στο αίτημά μας για κατεδάφιση του παλιού γυμναστηρίου που υπήρχε εντός του αύλειου χώρου που θα στεγαστεί η Σχολή Πυροσβεστών, προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες προετοιμασίας για τη λειτουργία της Σχολής.

Ευχαριστώ θερμά για την πολύτιμη συνδρομή, με τη διάθεση μηχανήματος και προσωπικού απο το Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας και είμαι σίγουρος ότι μόνο μέσα απο τη συνεργασία θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τα κρίσιμα ζητήματα του κοινού μας μέλλοντος.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

Θεόδωρος Καρυπίδης

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.