Υπέρογκοι λογαριασμοί της Δ.Ε.Η σε καταστήματα εστίασης στην Κοζάνη – Διαμαρτυρία των καταστηματαρχών την Τρίτη στη ΔΕΗ



logariasmos_dei_xrimata_21342

Έπειτα από επικοινωνία καταστηματαρχών εστίασης της Κοζάνης με το KOZANILIFE.GR, μας ενημερώνουν ότι το πρωί της Τρίτης 30 Αυγούστου και ώρα 11:00 θα παραβρεθούν στη Δ.Ε.Η. προκειμένου να πάρουν μία απάντηση για τους υπέρογκους λογαριασμούς που παρέλαβαν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ιδιοκτητών καταστημάτων που επικοινώνησαν με το KOZANILIFE.GR, μας μεταφέρουν ότι πολλά καταστήματα εστίασης που είναι ενταγμένα στο επαγγελματικό τιμολόγιο της Δ.Ε.Η Γ22, έχει παρατηρηθεί στον τελευταίο τους λογαριασμό μία αναίτια, κατά τη γνώμη τους αύξηση, που αγγίζει έως και το διπλάσιο ποσό από τον λογαριασμό που τους ερχόταν συνήθως.

Όπως αναφέρει ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης, πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι παρέλαβαν αυξημένο τον τελευταίο τους λογαριασμό, ενώ η απάντηση που έλαβαν πριν από 2 περίπου εβδομάδες από τον αρμόδιο υπάλληλο της Δ.Ε.Η, δεν ήταν σαφής.

«Θέλουμε να μας απαντήσουν γιατί υπάρχει αυτό το κενό στις ημέρες κατανάλωσης, αλλά ακόμα και στην περίπτωση των 5-6 ημερών διαφοράς, ο λογαριασμός κατά προσέγγιση θα έπρεπε να έρθει 300 με 400 ευρώ παραπάνω και όχι 1000 ευρώ», διευκρινίζει ο καταστηματάρχης. «Ελπίζουμε την Τρίτη 30 Αυγούστου να πάρουμε τις απαντήσεις που θέλουμε και προσκαλούμε και όποιον άλλο καταστηματάρχη έχει το ίδιο πρόβλημα να παραβρεθεί αύριο στη Δ.Ε.Η.»

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

5 σχόλια στο άρθρο “Υπέρογκοι λογαριασμοί της Δ.Ε.Η σε καταστήματα εστίασης στην Κοζάνη – Διαμαρτυρία των καταστηματαρχών την Τρίτη στη ΔΕΗ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.