Στις 17 Σεπτεμβρίου ξεκινά η εμποροπανήγυρη της Πτολεμαΐδας



PANIGIRI-PTOL

Η ετήσια μεγάλη Εμποροπανήγυρη στην πόλη της Πτολεμαΐδας θα γίνει φέτος από 17 μέχρι 21 Σεπτεμβρίου 2016, στο γνωστό χώρο των Τεχνικών Σχολών στην Άνω Πτολεμαΐδα.

Ήδη ο δήμος προχωρά σε δημοπρασία για την εκμίσθωση χρήσης χώρου για τη λειτουργία Λούνα έκτασης 2.500 τ.μ. και για τους χώρους έκθεσης εμπορευμάτων, καθώς δόθηκε στη δημοσιότητα η σχετική περιληπτική διακήρυξη της Εμποροπανήγυρης.

Η σχετική προφορική- φανερή- πλειοδοτική δημοπρασία, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας και τους όρους που κατάρτισε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, για την εκμίσθωση χρήσης χώρου για τη λειτουργία Λούνα Πάρκ θα πραγματοποιηθεί στις 6-9-2016 και ώρα 12:00 μ.μ, στο Δημοτικό Κατάστημα στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Εορδαίας, ενώπιον της Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασιών.

Σε περίπτωση άγονης δημοπρασίας επανάληψη της δημοπρασίας θα διενεργηθεί στις 12-9-2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00μ.

Στην περιληπτική διακήρυξη επισημαίνεται ότι «οι καντίνες θα είναι έξω από το χώρο έκθεσης εμπορευμάτων ειδικότερα στην αρχή της Εμποροπανήγυρης, επί της οδού Μ. Ασίας και πλήν περιμετρικά του κυκλικού χώρου επί της οδού Μ. Ασίας και Γράμμου στο ύψος των Τεχνικών Σχολών και ορίζεται το ποσό των 250 ευρώ εφάπαξ για κάθε αυτοκινούμενη καντίνα.»

Επίσης, καταργείται η θέση για καντίνα περιμετρικά του κόμβου Γράμμου- Μ. Ασίας.

Από το e-ptolemeos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.