Πτολεμαΐδα: Πολλές οι αιτήσεις για θέσεις γιατρών στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο

mpodosakeio_22

Μεγάλος αριθμός αιτήσεων γιατρών κατατέθηκε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, για την κάλυψη των θέσεων του μόνιμου ιατρικού προσωπικού, στις δύο προκηρύξεις του Μαϊου και του Αυγούστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Κοζάνης, για την προκήρυξη του περασμένου Μαϊου σχετικά με την κάλυψη πέντε (5) θέσεων μόνιμων γιατρών στο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας κατατέθηκαν 50 αιτήσεις και ειδικότερα 3 αιτήσεις για μία θέση παθολόγου, 6 αιτήσεις για μία θέση παιδιάτρου, 10 για μία θέση μαιευτήρα-γυναικολόγου, 15 για μία θέση ορθοπεδικού και 16 αιτήσεις για μία θέση χειρουργού.

Σε ότι αφορά την προκήρυξη του Αυγούστου που ολοκληρώνεται σήμερα, για τρεις (3) θέσεις μόνιμων γιατρών στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας υποβλήθηκαν 12 αιτήσεις και χαρακτηριστικά 6 αιτήσεις κατατέθηκαν για μία θέση γιατρού στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ. Ε. Θ ), 3 αιτήσεις για μία θέση παιδιάτρου και 3 αιτήσεις επίσης για την θέση του Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου.

Σε αντίθεση πάντως με το μεγάλο ενδιαφέρον των γιατρών για την κάλυψη των θέσεων μόνιμου ιατρικού προσωπικού στο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας, μικρό ήταν το ενδιαφέρον στην πρόσκληση ενδιαφέροντος του Νοσοκομείου, για συνεργασία με ιδιώτες ειδικούς γιατρούς Παθολογίας και Παιδιατρικής, μέσα από το καθεστώς έκδοσης δελτίου απόδειξης παροχής υπηρεσιών.

Στην πρόσκληση ενδιαφέροντος για δύο ιδιώτες ειδικούς γιατρούς παθολογίας, ανταποκρίθηκε μόλις ένας γιατρός για συνεργασία, ενώ κανένας γιατρός δεν υπέβαλε αίτηση για τις δύο θέσεις ιδιωτών ειδικών γιατρών παιδιατρικής.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Αντώνης Μαυρίδης

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.