Εξώδικα και οι απειλητικές επιστολές για τα Πνευματικά Δικαιώματα και την άδεια μουσικών οργάνων κατά του Προέδρου του Συλλόγου Δυτ. Μακεδονίας



ditiki makedonia poleis xartis345636Σε όλους τους συναδέλφους είναι γνωστό ο αγώνας του Προέδρου της Δυτικής Μακεδονίας κ. Γρηγόρη Τσαπατσάρη για τα Πνευματικά Δικαιώματα και την άδεια μουσικών οργάνων με τις όποιες συνέπειες περαιτέρω.

Τα εξώδικα και οι απειλητικές επιστολές προς το πρόσωπο του Προέδρου έχουν ήδη δημοσιευτεί. Δημοσιεύτηκαν διάφορα σχόλια ότι ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ η άδεια μουσικών οργάνων .

ΠΡΟΣΟΧΗ : Υπάρχει σχέδιο Νόμου για κατάργησή της, αλλά το σχέδιο νόμου μην ξεχνάμε ότι τροποποιείται, δέχεται αλλαγές απλές ή ριζικές και τίποτα δεν ισχύει αυτή την στιγμή μέχρι την ψήφισή του που απ’ ότι φαίνεται είναι προς το τέλος του Σεπτεμβρίου. Ήδη η Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων αντέδρασε για την περίπτωση της κατάργησης της άδειας μουσικών οργάνων για τους εξής ευνόητους λόγους.
1. Απώλεια χρημάτων .
2. Δεν θα ελέγχονται τα μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος και θα υφίσταται ίσως ΑΣΥΔΟΣΙΑ στην χρήση της που θα έχει σαν αποτέλεσμα την ενόχληση του πολίτη.

Εν αναμονή λοιπόν στις εξελίξεις :
Υπενθυμίζουμε σε κάθε συνάδελφο το ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΗΜΕΙΟ της λειτουργίας του καταστήματος. Μετά την εφαρμογή του Καλλικράτη, σε περίπτωση παράβασης που αφορά τους όρους και προϋποθέσεις λειτουργίας του καταστήματος ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Γρηγόρης Τσαπατσάρης Δογραματζής Βασίλης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.