Πλήθος κόσμου στην επιτυχημένη εκδήλωση της χορωδίας γυναικών Σιάτιστας

fd6776i675ed6u5seu6sw6u4ws5ahreas

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της χορωδίας γυναικών Σιάτιστας στον αύλειο χώρο των διδακτηρίων «Γεώργιος Παπαγεωργίου», στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου.

Η εκδήλωσε άρχισε με ένα αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκη, από την Αντιγόνη Ντουσιοπούλου, καθηγήτρια πιάνου και θεωρητικών του Δημοτικού Ωδείου Σιάτιστας, και τον Ζδούπα Λάζαρο.

Στη συνέχεια, οι γυναίκες της χορωδίας, υπό την διεύθυνση του μαέστρου κ. Στεργίου Ανδρέου, παρουσίασαν στο κοινό ένα πλούσιο ρεπερτόριο.

Η ορχήστρα της εκδήλωσης αποτελούνταν από τους: στο πιάνο: Αντιγόνη Ντουσιοπούλου, βιολί: Ανδρέου Γιάννης, μπουζούκι: Σκαμάγκας Μιχάλης και  Ζδούπας Λάζαρος, κλαρινέτο: Ανδρέου Παναγιώτης.

Το παρόν στην εκδήλωσε έδωσε και ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτριος Λαμπρόπουλος, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Λουκάς Κοτρώτσιος, ο Πρόεδρος του Τ.Σ. Σιάτιστας Στέργιος Δίκος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.