Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια της Ελένης Μεντεσίδου-Πινίδου



sillipitirio_bannerΗ Εύξεινος Λέσχη Κοζάνης θρηνεί την απώλεια του μονάκριβου μέλους της, της εξαιρετικής Ελένης Μεντεσίδου-Πινίδου.

Η Ελένη μας, πρωτεργάτρια επί σειρά δεκαετιών, στήριξε με όλη την ψυχή της το έργο και τα όνειρα του ποντιακού ελληνισμού στην Κοζάνη.

Η Ελένη μας, με αυταπάρνηση και αδιάκοπες προσπάθειες, ξοδεύοντας τον προσωπικό της χρόνο και κόπο, χωρίς ποτέ να σκεφτεί τον εαυτό της, αγωνίστηκε για τις ηθικές αξίες και την διατήρηση του πολιτισμού μας.

Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Ελένη, καλό παράδεισο…

Στο ταξίδι που ξεκίνησες, κράτα την αγάπη και τη σκέψη μας κοντά σου.

Όλοι εμείς, οι πόντιοι της Κοζάνης, τώρα που φεύγεις γινόμαστε λιγότεροι.

Στην καρδιά μας και στο νου μας θα είσαι πάντα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει.

Κωνσταντίνος Σανίδης                      Ελένη Γιάννη Ταϊγανίδη
Πρόεδρος Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης               Υπευθ. Δημοσίων Σχέσεων


Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια της Ελένης Μεντεσίδου-Πινίδου απο τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

Η αυτοδιοικητική οικογένεια έχασε  ένα πολύ άξιο μέλος της, καθώς έφυγε πολύ πρόωρα από κοντά μας η Ελένη Μεντεσίδου-Πινίδου, μετά από σκληρό αγώνα που έδωσε με μαχητικότητα και θάρρος.

Η Ελένη Μεντεσίδου-Πινίδου για χρόνια υπηρέτησε τα κοινά, απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη των συμπολιτών της, απο τη θέση της νομαρχιακής συμβούλου (2006-2010), της περιφερειακής συμβούλου και της αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας (2010-2014), αλλά και τη δημόσια διοίκηση μέσα απο την επαγγελματική της σταδιοδρομία.

Θα την θυμόμαστε πάντα ως έναν μάχιμο άνθρωπο, μια ακέραιη προσωπικότητα και μια ευγενική ψυχή.

Στους πολύ δικούς της ανθρώπους εκφράζω τα πιο ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά μου.

Ο  Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας
Θεόδωρος Καρυπίδης


Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια της Ελένης Μεντεσίδου-Πινίδου απο τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας

Η αυτοδιοίκηση της Δυτικής Μακεδονίας αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη έναν πολύ δυνατό κρίκο της, την Ελένη Μεντεσίδου-Πινίδου, πρώην αντιπρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας και περιφερειακή σύμβουλο  κατά την τετραετία 2010-2014.

Η Ελένη Μεντεσίδου-Πινίδου ήταν μια ευγενής ψυχή, η οποία με χαμόγελο, ήθος και συνέπεια, υπηρέτησε με εξαίρετο τρόπο την περιφερειακή αυτοδιοίκηση, κερδίζοντας το σεβασμό και την αγάπη των συνεργατών της, ταυτόχρονα με την εμπιστοσύνη των πολιτών που την τίμησαν με την ψήφο τους.

Εκ μέρους του συνόλου των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας εκφράζω τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της.

Ο  Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου
Γεώργιος Κωτσίδης


Συλλυπητήριο μήνυμα του βουλευτή Ν. Κοζάνης, Γιάννη Θεοφύλακτου για τον πρόωρο θάνατο της Ελένης Μεντεσίδου – Πινίδου:

Την Ελένη Μεντεσίδου – Πινίδου είχα την τύχη, πέρα από προσωπικούς και οικογενειακούς δεσμούς, να την γνωρίσω τόσο στην επαγγελματική της διαδρομή όσο και στην προσφορά της στα κοινά, όπου και τιμήθηκε επανειλημμένως με ιδιαίτερη αγάπη από τον κόσμο της περιοχής μας.

Η θλίψη σε όλους μας είναι μεγάλη όταν ένας άνθρωπος της ποιότητας, της σεμνότητας και της ευγένειας της Ελένης φεύγει σε τέτοια ηλικία.

Τα ολόθερμα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά της.


Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια της Ελένης Μεντεσίδου-Πινίδου από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης

Με λύπη πληροφορηθήκαμε το θάνατο της Ελένης Μεντεσίδου – Πινίδου. Η απώλειά της αφήνει  ένα μεγάλο κενό στο χώρο της Αυτοδιοίκησης.

Με την Ελένη συνεργαστήκαμε και συμπορευτήκαμε σε κοινούς αγώνες από τη θέση της Αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας.

Πορεύτηκε στη ζωή της έντιμα, με αίσθημα ευθύνης, αρχές και αξίες. Έφυγε από κοντά μας όρθια μετά από σκληρό αγώνα.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της.

Μεγάλη απώλεια.  Θα την θυμόμαστε πάντα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης
Παναγιώτης Πλακεντάς


Ο Γιάννης Σοκουτης για την απώλεια της Ελένη Μεντεσιδου

Ήθος, ευγένεια, σεμνότητα, αρχές και αξίες, μαζί με μια απέραντη αγάπη για τον άνθρωπο ήταν αυτά που χαρακτήρισαν τη ζωή της Ελένης Μεντεσιδου σε όλους τους χώρους που δραστηριοποιήθηκε. Η απώλεια της μας λύπησε  βαθύτατα και το κενό που άφησε είναι δυσαναπλήρωτο. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά  της.

Αγαπημένης μας Ελένη θα σε θυμόμαστε πάντα.

Γιάννης Σοκουτης, αντιπρόεδρος Π.Σ. Δ. Μακεδονίας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.