Πυρκαγιά στα Κρεβατάκια Κοζάνης, κοντά σε κατοικημένες περιοχές – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής



IMG_20160724_135611

Μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου στην πυρκαγιά στα Κρεβατάκια η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης.

Χορτολιβαδική πυρκαγιά εκδηλώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 6 Αυγούστου στα Κρεβατάκια της Κοζάνης, πίσω από σούπερ μάρκετ που βρίσκονται στην περιοχή.

Με δύναμη 13 αντρών και 6 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης, υπήρξε πλήρης κινητοποίηση, ενώ στο μέτωπο της φωτιάς, συμμετείχαν 8 άτομα από το πεζοπόρο τμήμα της Δυτικής Μακεδονίας, 1 υδροφόρα και 2 σκαπτικά μηχανήματα του Δήμου Κοζάνης καθώς και 1 σκαπτικό όχημα ιδιώτη.

Μέχρι αργά το βράδυ στις 22.30, βρισκόταν η Πυροσβεστική υπηρεσία στο σημείο που εκδηλώθηκε η φωτιά, ενώ οι άντρες της Πυροσβεστικής παρέμειναν στο σημείο αρκετή ώρα για επιτήρηση.

Χάρη στην άμεση επέμβαση και κινητοποίηση μέχρι και κατοίκων της περιοχής, η πυρκαγιά δεν πήρε έκταση στις κατοικημένες περιοχές που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση.

Από τη φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στις 16.20, κάηκαν χορτολιβαδικές εκτάσεις 250 στρεμμάτων, ενώ για το συμβάν διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Κοζάνης.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.