Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κοζάνης: Τρεις αλήθειες και ένας μύθος…

pasok346345

Ιστορικά η αριστερά -υποτίθεται-πρεσβεύει την κοινωνική και αλληλεγγύη για τους οικονομικά αδύνατους και κοινωνικά αποκλεισμένους συνανθρώπους μας.

ΑΚΟΜΗ και αυτή την ΒΑΣΙΚΗ πολιτικοϊδεολογική σκέψη η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ την ΑΠΕΜΠΌΛΙΣΕ με τρόπο ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ για τους πολίτες και ΚΥΝΙΚΟ για το ιδεολογικό τους οπλοστάσιο…

Αναφερόμαστε στα νομοθετήματα που υλοποιούνται με τρόπο ΑΝΑΛΓΗΤΟ
Αναφερόμαστε στα νομοθετήματα:
1)κατάργησης του ΕΚΑΣ
2)Τις συντάξεις ΧΗΡΕΙΑΣ
3)Επανυπολογισμό ΟΛΩΝ των συντάξεων ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ

Κατάργηση ΕΚΑΣ
Το ΕΚΑΣ νομοθετήθηκε και υλοποιήθηκε από την -για κάποιους- ανάλγητη κυβέρνηση κ. ΣΗΜΙΤΗ το 1998 σύμφωνα με τον νόμο οι φτωχότεροι των Ελλήνων ΕΛΑΜΒΑΝΑΝ χρηματικό ποσό ικανό να τους κρατά περήφανους πολίτες.

ΑΚΟΜΑ και στα χρόνια της ΚΡΙΣΗΣ δηλαδή απ’το 2007-2008 ΟΥΔΕΙΣ τόλμησε να καταργήσει το ΕΚΑΣ. Ποτέ ΔΕΝ ΕΤΕΘΗ θέμα κατάργησης ΟΥΤΕ συμφωνήθηκε με την ΤΡΟΙΚΑ η κατάργηση του.

Μια απλή ανάγνωση του εγγράφου ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ επιβεβαιώνει την αλήθεια. Η αριστεροδεξιά συγκυβέρνηση μπροστά στην επιθυμία της να εξουσιάζει την χώρα ΔΕΧΘΗΚΕ την κατάργηση του επιδόματος για 153.000 φτωχούς έλληνες και ελληνίδες προκειμένου να εξοικονομήσει 250εκ.ευρώ.

Μπροστά στην κατάργηση τους επιστρέφει”50εκατομμυρια εξαγγέλλοντας μέτρα προστασίας!!…”

Πρόκειται για ΚΛΑΣΣΙΚΗ περίπτωση του πνεύματος του Σαστραδίν -Χότσα…- δηλαδή Γεμίζω ασφυκτικά το σπίτι με ζώα και πράγματα και κατόπιν απελευθερώνω Σπουργίτια…για να δημιουργήσω χώρο ελευθερίας…

Συντάξεις ΧΗΡΕΙΑΣ
Πρόκειται για πονεμένη ιστορία όταν για πρώτη φορά αρχές του 2000 υπήρξε νομοθέτημα που περιόριζε το δικαίωμα στην σύνταξη του ΧΗΡΟΥ Ή της ΧΗΡΑΣ ΜΕΤΑ το τεσσαρακοστό έτος της Ηλικίας. Τότε -και Απόλυτα δικαιολογημένα-Κοινωνία-Συνδικάτα-πνευματική ηγεσία του τόπου ΕΞΕΓΕΡΘΗΚΑΝ με αποτέλεσμα 4-5 χρόνια Μετά να ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ πλήρως το δικαίωμα στη ΣΥΝΤΑΞΗ ανεξάρτητα από την Ηλικία του ΧΗΡΟΥ ή της ΧΗΡΑΣ.

Η κοινωνικά -στα λόγια-ευαίσθητη κυβέρνηση των αριστερών του ΣΥΡΙΖΑ με τους ακροδεξιούς των ΑΝΕΛ νομοθέτησαν την ΣΥΝΤΑΞΗ να την Λαμβάνουν ΕΦ’ΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ πενηνταπέντε (55 ετών) και άνω…

Στην περίπτωση που βρίσκονται κάτω απ’αυτήν τη ηλικία την λαμβάνουν για τρία (3)χρόνια και πέραν αυτού τίποτα περισσότερο”

Πρόκειται για ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ νομοθετική ρύθμιση που δίνει οριστικό ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΚΑΘΕ προοδευτικού Δημοκράτη απ’τον ΣΥΡΙΖΑ και την ηγετική του ομάδα…ΚΑΝΕΙΣ -απ’τους κυβερνητικούς-ΔΕΝ σκέφθηκε ΠΩΣ θα κατορθώσει η ΧΗΡΑ ‘η ο ΧΗΡΟΣ να επιζήσει ΑΝ συμβεί το ΚΑΚΟ σε Ηλικία κάτω των 52 ετών…

Το ακόμα χειρότερο είναι ότι ο νόμος ΔΕΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ την ΧΗΡΕΙΑ ΑΚΟΜΑ και στη περίπτωση ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ατυχήματος-Δυστυχήματος. Η έλλειψη ευαισθησίας στο ΖΕΝΙΘ της αναλγησίας…

Η αναγκαιότητα για ΔΡΑΣΗ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ και είμαστε σίγουροι ότι ΟΛΟΙ το αντιλαμβάνονται εύκολα…..

Συντάξεις Αναπηρίας
Πρόκειται για το τρίτο σκαλοπάτι του κατήφορου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όπου σύμφωνα με το νομοθέτημα τους ΕΝΤΟΣ τού 2016 -Αρχές 2017 ΟΛΕΣ οι συντάξεις Αναπηρίας θα επαναϋπολογισθούν με τους νέους ΔΡΑΣΤΙΚΑ μειωμένους συντελεστές με βάση τα χρόνια υπηρεσίας και ΕΠΟΜΕΝΩΣ θα υπάρξει γι’αυτήν την κατηγορία των Ελλήνων και Ελληνίδων ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ μείωση της σημερινής τους σύνταξης.

Πρόκειται για σιδερένια γροθιά “του ταξικού Αποστάτη” κ.κ. Κατρούγκαλου….

Η κοινωνικά ανάλγητη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το πιο ΥΠΑΚΟΥΟ ΠΑΙΔΙ των ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ξεκίνησε και συνεχίζει τον κατήφορο του “YES MEN”προκειμένου να γαντζωθεί στην εξουσία του αστικού κράτους που ιδεολογικά θέλει να καταστρέψει…

ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ?…ή μήπως ανακαλύπτουν την κρυφή γοητεία της Μπουρζουαζίας Ο ΚΑΙΡΟΣ θα δείξει…
Πάντως: Μύθος του κοινωνικά ευαίσθητου ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει σαν χαρτινός πύργος….!!

Υ.Γ  Όταν προσθέτεις μειώσεις στις ήδη μειωμένες συντάξεις δεν σημαίνει ότι αποδέχεσαι τις προηγούμενες κυβερνητικές επιλογές για τις συντάξεις παρά τις μεγαλόστομες διακηρύξεις?”

ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κοζάνης
ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.