Πολλές συλλήψεις για ναρκωτικά και φέτος στην Καστοριά στο δρόμο για το River Party – Μια σύλληψη και στην Κοζάνη



e1455738350356

Σύλληψη πέντε ατόμων για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Καστοριά, σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ερευνών για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών πραγματοποιήθηκαν αστυνομικοί έλεγχοι στην Κολοκυνθού Καστοριάς με αποτέλεσμα να συλληφθούν χθες τις απογευματινές ώρες σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, πέντε ημεδαποί, από 19 έως 33χρονών διότι βρέθηκαν στην κατοχή τους συνολικά -15,7- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν, ενώ οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα υποβληθούν στον κ.Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σύλληψη ενός ατόμου σε περιοχή της Κοζάνης για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Xθες το απόγευμα σε περιοχή της Κοζάνης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης συνέλαβαν 21χρονο ημεδαπό, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε αυτόν βρέθηκαν στην κατοχή του μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.