Ετοιμάζεται για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού η Εθνική βόλεϊ – Στις 11 Σεπτεμβρίου έρχεται Κοζάνη!



luftyfdulktdfkuydysr

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει Βέλγιο, Ουκρανία, Μολδαβία σε δύο τουρνουά που θα διεξαχθούν 16-18 Σεπτεμβρίου στην Κοζάνη και 22-25 Σεπτεμβρίου στην Αμβέρσα.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει την ερχόμενη Πέμπτη στην Ορεστιάδα, ενώ η πρώτη συγκέντρωση των διεθνών έχει οριστεί μια μέρα πριν.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σωτήρης Δρίκος, κάλεσε τους εξής:

Πασαδόροι: Ντίμα Φιλίποφ, Θάνος Τερζής, Κώστας Στιβαχτής
Διαγώνιοι: Δημήτρης Τζούριτς, Γιώργος Τζιουμάκας, Άκης Ασπιώτης
Ακραίοι: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Ανδρέας Φράγκος, Ανέστης Δαλακούρας, Θανάσης Πρωτοψάλτης
Κεντρικοί: Γιώργος Πετρέας, Ανδρέας Ανδρεάδης, Δημήτρης Σουλτανόπουλος, Νίκος Ζουπάνης
Λίμπερο: Δημήτρης Γκαράς, Δημήτρης Ζήσης

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα δώσει στο «Νίκος Σαμαράς» και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια, 19-21 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει τη Λετονία, ενώ από τις 22 Αυγούστου η προετοιμασία θα συνεχιστεί στη Θεσσαλονίκη.

Εκεί οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο «Αλέξανδρος Νικολαΐδης» της Πολίχνης. Η Εθνική θα αναχωρήσει στις 7 Σεπτεμβρίου για τη Σμύρνη, όπου και θα συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά μαζί με την «οικοδέσποινα» Τουρκία και τις Σουηδία, Ισπανία, 8-10 Σεπτεμβρίου.

Η επιστροφή από τη γειτονική χώρα είναι προγραμματισμένη για τις 11 Σεπτεμβρίου, με την Εθνική να εγκαθίσταται μετά στην Κοζάνη.

Από τον sport-fm.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.