Πάνω από 600 πακέτα λαθραία τσιγάρα στην Πτολεμαΐδα! Δύο συλλήψεις Γεωργιανών



lyuigluyfulkyfyukkufkyuf

Χθες το μεσημέρι στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Κοζάνης, συνέλαβαν δύο υπηκόους Γεωργίας 48 και 44χρονών για κατοχή και πώληση αδασμολόγητων τσιγάρων.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ερευνών για την καταπολέμηση της λαθρεμπορίας και ύστερα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν τόσο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας της 48χρονης ημεδαπής, όπου βρισκόταν η 44χρονη ως προσωρινά υπεύθυνη όσο και στο σπίτι της 44χρονης, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -635- πακέτα τσιγάρων και -9- πακέτα καπνού των -50γρ.-, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ενδεικτική ταινία ασφαλείας του Υπουργείου Οικονομικών και δεν είχαν καταβληθεί γι’ αυτά οι απαιτούμενοι δασμοί και φόροι.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, ενώ οι συλληφθείσες  θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.