Πλούσιες γιορτές πολιτισμού και παράδοσης και φέτος από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ροδίτη



13882299_526367074229952_2125474962641659035_nΠαρασκευή 19 Αυγούστου

Οι αδελφοί Κωνσταντίνος & Ματθαίος Τσαχουρίδης έρχονται στο Ροδίτη με δοξάρι και φωνή να παίξουν και να τραγουδήσουν ό,τι καινούριο και ό,τι παλιό τους αγγίζει… «Ψυχή και Σώμα», ο Κωνσταντίνος και ο Ματθαίος, ανταμώνουν με σπουδαίους συνθέτες, συνομιλούν με την Ελληνική μουσική παράδοση, με τρόπο μοναδικό και παντρεύουν μουσικές του κόσμου!Μια μοναδική ροή ρεπερτορίου και μια ομάδα 7 εξαιρετικών μουσικών, συνθέτουν μια από τις πιο δεμένες μουσικές ομάδες της χώρας μας, ικανή να μας εκπλήξει, να χαϊδέψει τα αυτιά μας και να ξεσηκώσει τις ψυχές μας!
Μαζί τους συμμετέχουν η Αγάπη Τσαΐδου στο τραγούδι και ο Γιάννης Βελισσάρης στην λύρα συμπληρώνοντας την βραδια με περισσότερο ποντιακό γλέντι!!!!!
Τιμή εισόδου 5€

Σάββατο 20 Αυγούστου

Μεγάλη ποντιακή βραδιά με τους
Στάθη Νικολαΐδη και Δημήτρη Καρασαββίδη, τους συνοδεύουν ο δεξιοτέχνης Γιώργος Ατματζίδης στην λύρα και ο Κώστας Ζώης στο νταούλι!!!!
Τιμή εισόδου 3€

Κυριακή 21 Αυγούστου

Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών και ποντιακή βραδιά με την Αγάπη Τσαΐδου στο τραγούδι, τον Γιάννη Βελισσάρη στην λύρα, τον Νίκο Αφεντουλίδη στα πλήκτρα και τον Αλέξανδρο Αντωνιάδη στο νταούλι!!!
Είσοδος δωρεάν
Σας περιμένουμε όλους σε ένα γεμάτο τριήμερο για όλα τα γούστα να διασκεδάσουμε παρέα μέχρι το πρωί….

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.