38ο River Party: Λίγες μέρες ακόμη για το μεγαλύτερο μουσικό – κατασκηνωτικό Φεστιβάλ!



gareytraeytytrearytrsytΤο μεγαλύτερο, ιστορικότερο και μακροβιότερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ της Ελλάδας γιορτάζει 38 χρόνια και ετοιμάζεται για την πιο κεφάτη, την πιο δυνατή, την πιο ξέφρενη διοργάνωση! O απόλυτος προορισμός για τους νέους και όχι μόνο, ένα φεστιβάλ στο οποίο χτυπά η καρδιά της μουσικής και είναι must για όσους αγαπούν τον κατασκηνωτικό τουρισμό, βρίσκεται στους πρόποδες του Γράμμου, σε ένα πανέμορφο τοπίο, στις πηγές του Αλιάκμονα. Ένας καλά κρυμμένος παράδεισος που αποτελεί για 4 δεκαετίες τον τόπο συνάντησης περισσότερων από 50.000 ανθρώπων κάθε χρόνο, από την Ελλάδα και τις όμορες χώρες, ένα φεστιβάλ – θρύλος που έχει γίνει σημείο αναφοράς, αναμνήσεων και ένας τόπος στον οποίο θέλεις πάντα να επιστρέφεις.

Τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και ένα συγκρότημα-guest από το εξωτερικό, oι Kadebostany (στη μοναδική τους φεστιβαλική εμφάνιση), έρχονται στο 38ο River Party για ένα non-stop μουσικό πενταήμερο που θα μείνει στην ιστορία.

5 μέρες γεμάτες μουσικής σε 4 stages, σε ένα μοναδικό τοπίο δίπλα στο ποτάμι, καθιστούν το River Party όχι μόνο το απόλυτο φεστιβάλ του καλοκαιριού αλλά και μοναδικό προορισμό διακοπών για τους νέους και όχι μόνο.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του φετινού 38ου River Party, κάνοντας κλικ εδώ!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.