«Απόβαση» του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού στην παραλία της Θεσσαλονίκης για την προβολή της περιοχής

dimos_servion_logo

Απόβαση στην Θεσσαλονίκη με σκοπό την προβολή και την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής Δήμου Σερβίων Βελβεντού απευθείας στους καταναλωτές, θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού, με ειδικό σταντ στην παραλία Θεσσαλονίκης.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα χαρακτηριστικά της περιοχής, μέσω της διανομής γενικού και ειδικού διαφημιστικού υλικού, καθώς και την προβολή και την προώθηση τοπικών προϊόντων.

Η “ προβολή του τουριστικού προϊόντος της περιοχής Δήμου Σερβίων Βελβεντού ” θα πραγματοποιηθεί στην την Τρίτη 26 Ιουλίου και ώρα 6 μ.μ. στο άγαλμα του Κ. Καραμανλή (παραλία Θεσσαλονίκης).

Σκοπός της είναι να καθιερωθεί ως σημαντική ενέργεια προβολής και προώθησης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, αλλά και  των παραδοσιακών προϊόντων ώστε να λαμβάνει χώρα σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Η ενέργεια συγχρηματοδοτείται στο πλαίσιο του τοπικού προγράμματος του Αξονα 4 «Προσέγγιση Leader» του προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδος 2007-2013» (Π.Α.Α.)της Ο.Τ.Δ. της ΑΝΚΟ ΑΕ με δικαιούχο τον Δήμο Σερβίων Βελβεντού.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για το κοινό.

Σας περιμένουμε!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.