Πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των εταίρων του Δικτύου Δήμων Περιοχών Παραγωγής Λιγνιτικής Ενέργειας

i7ytfro87tg88i9

Προεδρεύοντος του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη πραγματοποιήθηκε  η  Τακτική Γενική Συνέλευση των εταίρων του Δικτύου Δήμων Περιοχών Παραγωγής Λιγνιτικής Ενέργειας  την  Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016  το απόγευμα  στο Δημοτικό Κατάστημα   Πτολεμαϊδας , με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1) Υποβολή και έγκριση του Ισολογισμού της 31ης Δεκεμβρίου 2015, μετά της κατάστασης  Λογαριασμού Αποτελεσμάτων Χρήσεως, του πίνακα Διάθεσης των Αποτελεσμάτων, μετά των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών.
2) Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την χρήση 2015.
3) Ορισμός ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή για την χρήση 2016
4) Έγκριση του ετήσιου Προϋπολογισμού Εσόδων  – Εξόδων 2016

Υποδεχόμενος ο Δήμαρχος Εορδαίας  τα μέλη  του φορέα Διονύσιο Παπαδόπουλο Δήμαρχο Μεγαλόπολης, Κωνσταντίνο Θεοδωρίδη Δήμαρχος Αμυνταίου , Ελευθέριο Ιωαννίδη Δήμαρχο Κοζάνης και Ιωάννη Βοσκόπουλο Δήμαρχο Φλώρινας ευχήθηκε καλή συνεργασία για την επίτευξη των στόχων του Δικτύου Ενεργειακών Δήμων.

Εκτός από τα προγραμματισμένα θέματα συζητήθηκαν ζητήματα    , που έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη πολλών  πρωτοβουλιών αναφορικά με τα ενεργειακά  ιδιαίτερα μετά τις τελευταίες αρνητικές  εξελίξεις, που αφορούν κυρίως τις απολύσεις εργαζομένων από τους εργολάβους , παρά τις τελευταίες πληρωμές της ΔΕΗ προς αυτούς.

Επί πλέον τέθηκαν τα θέματα της μεταλιγνιτικής περιόδου και  της αποκατάστασης και επαναπόδοσης των εδαφών των ανενεργών ορυχείων , ενώ αποφασίστηκε  η πραγματοποίηση του επόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και η διοργάνωση  μιας εκδήλωσης στην Μεγαλόπολη, για  τα ενεργειακά θέματα που αφορούν την περιοχή.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.