Χρυσό μετάλλιο για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης στο Μαυροχώρι Καστοριάς

2dtfgjydtgjydtgy

Ο Ναυτικός Όμιλος Κοζάνης συμμετείχε με δύο πληρώματα στην 9η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης της Ομοσπονδίας Κωπηλασίας που διεξήχθη στο Μαυροχώρι Καστοριάς στις 9 και 10 Ιουλίου 2016, στην οποία έλαβαν μέρος 22 ναυταθλητικά σωματεία με 237 αθλητές / αθλήτριες  από όλη την Ελλάδα, ενώ υπηρξε και συμμετοχή της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας με έξι αθλητές / αθλήτριες. Η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης αποτελεί και τον προθάλαμο των νέων αθλητών και αθλητριών για τις μεγάλες και επίσημες διοργανώσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας.

Το πλήρωμα του διπλού σκιφ – αρχαρίων παίδων, με τους Πεκόπουλο Γιάννη και Μακρυγιάννη Γιώργο, κατέλαβε την 1η θέση – χρυσό μετάλλιο, που αποτελεί μια ακόμη μεγάλη επιτυχία για τον ΝΟΚ και την κωπηλασία στην περιοχή μας.

Το πλήρωμα του σκιφ – αρχαρίων παίδων, με τον Δουβαρτζίδη Ιορδάνη, κατέλαβε την 10η θέση.

Η επιτυχία του διπλού σκιφ αποτέλεσε το εισητήριο για την συμμετοχή των αθλητών Πεκόπουλου Γιάννη και Μακρυγιάννη Γιώργου στις δραστηριότητες και τα προπονητικά προγράμματα του κοινοβίου αρχαρίων παίδων της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας που θα διεξαχθεί στον Βόλο από τις 3 έως και τις 9 Αυγούστου.

Το ΔΣ του ΝΟΚ συγχαίρει τους αθλητές, καθώς και τους προπονητές Χαράλαμπο Δημαρά και Αναστάσιο Λαπίκοφ, για τις επιτυχίες του τμήματος κωπηλασίας του ομίλου και τους εύχεται ΔΥΝΑΜΗ και ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ στους επόμενους στόχους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.