Βίντεο: Πολλές αναπλάσεις και διαμορφώσεις χώρων στην Κοζάνη περιλαμβάνει το σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Κοζάνης



wryjhryjtyjyrwrwyj

Συνέντευξη τύπου παραχωρήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Ιουλίου στο Δημαρχείο της Κοζάνης σχετικά με το σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Κοζάνης.

Ο Δήμος Κοζάνης σχεδιάζει την πρότασή του για την Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη, που αποτελεί μέρος του ευρύτερου στρατηγικού σχεδιασμού του για όλο τον Δήμο, διευρύνοντας τον ορίζοντα της πόλης της Κοζάνης, αναβαθμίζοντας το ιστορικό της κέντρο και ενοποιώντας την, με την δημιουργία στην σημερινή θέση του σιδηροδρομικού σταθμού, ενός χώρου πρασίνου, αναψυχής και επιχειρηματικότητας που θα συνδέεται λειτουργικά με το εμπορικό κέντρο.

Οι παρατηρήσεις των πολιτών μπορούν να αποσταλούν έως τις 8 Αυγούστου 2016  είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: diavouleusi@kozanh.gr είτε στην πλατφόρμα διαβούλευσης.

Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR με τα όσα ειπωθηκαν στη σχετική συνέντευξη τύπου:

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

3 σχόλια στο άρθρο “Βίντεο: Πολλές αναπλάσεις και διαμορφώσεις χώρων στην Κοζάνη περιλαμβάνει το σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Κοζάνης

  1. ΣΤΙΣ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΙ ,Ο ΞΕΝΙΑΣ ,ΤΑ ΕΞΩΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ, Ο ΟΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

  2. ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΞΗΛΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ;; ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΑΤΕ ….ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.. ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ….ΡΑΒΕ ΞΗΛΩΝΕ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘ΄ΕΞΗΣ….

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.