Πτολεμαΐδα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το μέλλον της ΔΕΗ στο διοικητήριο του Λ.Κ.Δ.Μ.

dei_ergostasio

Η Δυτική Μακεδονία είναι ο χώρος στον οποίο δραστηριοποιείται η Δ.Ε.Η. κατά κύριο λόγο και συνεπώς ένας χώρος στον οποίο χρωστάει πολλά. Ως εκ τούτου, η Διοίκηση, και όχι μόνο, της Δ.Ε.Η., εκτός από τους αριθμούς πρέπει να μεριμνά για τη συνοχή του κοινωνικού ιστού της περιοχής. Επομένως, πρέπει να καταβάλλει άμεσα τις ληξιπρόθεσμες οφειλές της προς τις ιδιωτικές εταιρείες για να σταματήσουν έτσι οι μαζικές απολύσεις, οι οποίες δημιουργούν ακόμη ένα χτύπημα στον ήδη βαλλόμενο από τον οικονομική κρίση, κλάδο μας.

Η βιωσιμότητα, η ανταγωνιστική θέση και η ανάπτυξη της Δ.Ε.Η. είναι ταυτόσημη με την ανάπτυξη της περιοχής. Όλοι μαζί, διοίκηση, εργαζόμενοι και φορείς –Περιφέρεια, Δήμοι, Σύλλογοι-, πρέπει  να ενωθούμε σε ένα σχέδιο που θα προωθεί τα συμφέροντα της Δυτικής Μακεδονίας.

Καλούνται οι επαγγελματίες να στηρίξουν την συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο Τρίτη 12 Ιουλίου 2016 και ώρα 11π.μ που θα πραγματοποιηθεί μπροστά από το διοικητήριο του Λ.Κ.Δ.Μ. στο εκθεσιακό κέντρο της ΔΕΗ.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Πτολεμαΐδα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το μέλλον της ΔΕΗ στο διοικητήριο του Λ.Κ.Δ.Μ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.