Συγχαρητήριο του Συλλόγου Α.με.Α Π.Ε. Κοζάνης για τις υπηρεσίες νοηματικής γλώσσας στην παράσταση «Η Ασπίς και το Συμπόσιο»

szrjtysrytjusrtyjdtyjkidykijsd

Ο Σύλλογος Α.με.Α Π.Ε. Κοζάνης συγχαίρει και επαινεί τους συντελεστές και την παραγωγή της παράστασης ¨Η Ασπίς και το Συμπόσιο”, για την εξαιρετική πρωτοβουλία τους να παράσχουν και υπηρεσίες νοηματικής γλώσσας για τα άτομα με προβλήματα ακοής στην απόδοση του κειμένου.

Απέδειξαν με τον πιο εύσχημο τρόπο και εμπράκτως πως η αναπηρία είναι ανθρώπινο δικαίωμα συμμετοχής στο κοινωνικό γίγνεσθαι και πως η άρση των κάθε μορφής αποκλεισμών αποτελεί συνθήκη για μια ευνομούμενη πολιτεία.

Από την άλλη τα άτομα με αναπηρία και οι οικογένειες μας οφείλουμε να στηρίζουμε ουσιαστικά και με την παρουσία μας εκείνες τις δράσεις που μας αντιμετωπίζουν ως ισότιμους πολίτες, γεγονός που δεν συνέβη στην συγκεκριμένη παράσταση. Η αλλαγή κουλτούρας σε όλες τις εκφάνσεις της δημόσιας ζωής, πρώτα πρέπει να εκπορεύεται από εμάς τους ίδιους.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Μήγγος Μιχάλης

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Συμεωνίδης Μάριος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.