Δύο συλλήψεις για καλλιέργεια κάνναβης στην Κοζάνη – Κατασχέθηκαν 15 δενδρύλλια



rthaathrjrjthrtujhehayrareh

Συνελήφθησαν δύο άτομα σε περιοχή της Κοζάνης για καλλιέργεια κάνναβης
Καλλιεργούσαν σε δασική περιοχή -15- δενδρύλλια κάνναβης

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη δυο (2) ημεδαπών, ενός 61χρονου και μίας 65χρονης, για καλλιέργεια κάνναβης.

Ειδικότερα, χθες (09-07-2016) το πρωί, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς οι προαναφερόμενοι σε δασική περιοχή της Κοζάνης, όπου διαπιστώθηκε να καλλιεργούν -15- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 30 έως 100 εκατοστά, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Ακολούθως σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία των ανωτέρω σε περιοχή της Κοζάνης, βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία και κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες, με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Δύο συλλήψεις για καλλιέργεια κάνναβης στην Κοζάνη – Κατασχέθηκαν 15 δενδρύλλια

  1. Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ;;ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ;;;;ΧΤΥΠΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΚΕΥΕΙΣ ΑΝ…… ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.