Καταγγελία για την παράσταση της «Λίμνης των κύκνων» σχετικά με τους κανόνες ασφαλείας! Τι απαντάει η εταιρεία παραγωγής στο KOZANILIFE.GR

1zdtfhfstjyt

Θα ήθελα παρακαλώ να καταγγείλω δημόσια, την καταχρηστική συμπεριφορά των διοργανωτών της χθεσινής εκδήλωσης μπαλέτου στο δημοτικό θέατρο της πόλης σας.

Οι συγκεκριμένοι χωρίς κανένα ενδοιασμό για την ασφάλεια και τον πρέποντα σεβασμό στο κοινό, που πλήρωσε το σεβαστό ποσό (πόσο μάλλον για τους καιρούς που διανύουμε) των 20 ευρώ, γέμισαν πέραν από κάθε λογική και κανόνα ασφαλείας το θέατρο με πλήθος κόσμου, όπου στο τέλος βρέθηκαν να λογομαχούν για μία θέση έστω και στα σκαλοπάτια των διαδρόμων.

Οι υπεύθυνοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν δημοσίως και να τιμωρηθούν. Πολύ δε περισσότερο, γιατί η πλειοψηφία των θεατών ήταν ανήλικα παιδάκια και φανταστείτε τι θα συνέβαινε σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο θα έπρεπε να γίνει ξαφνική εκκένωση του χώρου.

Δεν είναι όλα χρήμα αγαπητοί μου κύριοι…

Σινόπουλος Εμμανουήλ

(φωτογραφία από το kozani.tv)

Την καταγγελία εντοπίσαμε στο giapraki.com.


Το KOZANILIFE.GR επικοινώνησε με την εταιρεία παραγωγής της παράστασης, οι άνθρωποι της οποίας μας δήλωσαν:

«Καταρχήν θα θέλαμε να ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κόσμο της Κοζάνης που τίμησε την παράσταση με την παρουσία του και με τόσο ιδιαίτερη θέρμη. Εμείς από την πλευρά μας, ενημερώσαμε τον κόσμο για την πληρότητα του θεάτρου αμέσως μόλις γέμισε και ότι δεν υπάρχει χώρος. Πολύς κόσμος, όμως, επέμενε να περάσει και να δει την παράσταση, γιατί κατά τα λεγόμενά του ήρθε από μακριά. Τους επιτρέψαμε να περάσουν με δική τους ευθύνη και μειωμένο εισιτήριο. Γενικότερα πάντως υπήρχε καθυστερημένη προσέλευση του κόσμου, με αποτέλεσμα την απότομη ροή των θεατών.»

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

6 σχόλια στο άρθρο “Καταγγελία για την παράσταση της «Λίμνης των κύκνων» σχετικά με τους κανόνες ασφαλείας! Τι απαντάει η εταιρεία παραγωγής στο KOZANILIFE.GR

  1. Ωραία, με δική τους ευθύνη οι παραπανίσιοι… Αυτοί που ήταν ήδη μέσα από νωρίς? Τι χρωστάν? Τι φταιν?

  2. Όταν όλοι είστε σαν κατσικια μέσα σε νυχτερινά μαγαζιά υπερβαινοντας το όριο ασφαλείας εκατομμύρια φορές δεν σας ενοχλεί.

  3. “Τους επιτρέψαμε να περάσουν με δική τους ευθύνη ”
    Άρα άμα θα γινόταν κάτι, θα είχε επίπτωση μόνο σε αυτός που περνούσαν με δική τους ευθύνη γιατί ως γνωστόν σε περιπτώσεις ατυχήματος την πληρώνουν μόνο αυτοί που πληρώνουν μειωμένο εισιτήριο. Οι υπόλοιποι δεν παθαίνουν τίποτα, άφθαρτοι, γιατί πλήρωσαν κανονικά. Ωραία λογική.

  4. Α υπέροχα!!! Με ενα υπ´ ευθύνη τους αποποιηστε των δικών σας ευθυνών!!! Τελεια στάση απέναντι στον κοσμο! Αν τυχόν γινόταν ομως κατι, ποιος θα ειχε ευθύνη;;;αίσχος!!! Πολυ υπεύθυνη η απάντηση σας!!!ευχαριστουμε για το σεβασμό σας!!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.