Βίντεο: Σκύλος δάγκωσε 17χρονη στην περιοχή Κρεββατάκια! Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κοζάνης με τραύμα στο πόδι



adespota_skilia_5

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, που αποκαλύπτει το θέμα, απρόκλητη επίθεση, από σκύλο,  δέχτηκε, την Τετάρτη 6/7, λίγο μετά τις 19:30, μια 17χρονη. Το περιστατικό συνέβη επί της οδού Αγ. Γεωργίου στην Κοζάνη (περιοχή Κρεββατάκια).

Η 17χρονη, πήγαινε στο σπίτι της μια φίλης της, που διαμένει στην εν λόγω περιοχή και λίγο πριν φτάσει εκεί, τρία αδέσποτα(;), όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, εμφανίστηκαν μπροστά της και άρχισαν να γαβγίζουν. Η κοπέλα τρόμαξε, γλίστρησε, έπεσε κάτω και τότε ένας από τους σκύλους της επιτέθηκε, δαγκώνοντάς την στο πόδι.

Σε κάποια στιγμή, κατάφερε να του ξεφύγει και τηλεφώνησε στους γονείς της, οι οποίοι έσπευσαν αμέσως στο σημείο και στη συνέχεια τη μετέφεραν στο νοσοκομείο Κοζάνης, όπου τις προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Η γειτονιά αναστατώθηκε με το συμβάν και όπως καταγγέλλουν στο kozan.gr δεν είναι η πρώτη φορά που οι κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής γίνονται μάρτυρες αντίστοιχων περιστατικών.

Δείτε τι λέει στο kozan.gr για το συμβάν η μητέρα της 17χρονης:

Πηγή: kozan.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Βίντεο: Σκύλος δάγκωσε 17χρονη στην περιοχή Κρεββατάκια! Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κοζάνης με τραύμα στο πόδι

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.