ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ γύρισε σελίδα! Για πρώτη φορά έβαλε λουκέτο στα νοσοκομεία της Π.Ε. Κοζάνης και αφήνει στην τύχη την υγεία των πολιτών!»



nea_dimokratia_logoΜόνο θυμηδία και αποτροπιασμό προκαλούν οι απείρου κάλλους εικόνες που διαδραματίστηκαν τις αμέσως προηγούμενες ημέρες στα Νοσοκομεία της Π.Ε. Κοζάνης. Είναι επιεικώς απαράδεκτο, υπηρεσιακοί παράγοντες του χώρου της υγείας, αυτοδιοικητικοί άρχοντες, βουλευτές, να διαγκωνίζονται και να συμπλέκονται σε δημόσια θέα, προκειμένου να πείσουν επικοινωνιακά την κοινή γνώμη, ότι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για το καταστροφικό «λουκέτο» που μπήκε στα Δημόσια Νοσοκομεία της Π.Ε. Κοζάνης, είναι οι ίδιοι οι Γιατροί τους.

Αντί της δέουσας συγγνώμης και της παραίτησης για τη διαχειριστική τους ανεπάρκεια, την αποτυχία έγκαιρης πρόβλεψης και την απουσία στοιχειώδους λειτουργικού σχεδιασμού, ο Διοικητής και ο Υποδιοικητής της 3ης ΥΠΕ Γ. ΚΙΡΚΟΣ και Αγ. ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ αντίστοιχα, συνεχίζουν να υπερασπίζονται τις επιλογές τους, αφού με συγκεκριμένες υπηρεσιακές τους εντολές, είχαν ουσιαστικά ζητήσει από τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων να ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ τις Παθολογικές Κλινικές τους.

Συγχρόνως, εντύπωση προκαλεί και η άγνοια (;) εκπροσώπων τοπικών φορέων της Περιφέρειας, να καταλογίσουν τις ευθύνες που αντιστοιχούν στο εν λόγω κυβερνητικό δίδυμο, για την πραγματική κατάρρευση της δημόσιας παροχής υγείας στην περιοχή μας!

Η ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, παρά τις δυσκολίες που είχαν εμφανιστεί και στο παρελθόν καταγγέλλει με τον πλέον έντονο τρόπο την τραγική αυτή εξέλιξη, που συμβαίνει για πρώτη φορά και με την «πρώτη φορά Αριστερά»! Επικροτεί όμως ταυτόχρονα, την απαράμιλλη στάση και αυταπάρνηση που επέδειξαν οι Γιατροί και κατ’ επέκταση το Νοσηλευτικό Προσωπικό, κατά την άσκηση του λειτουργήματός τους στις οριακές και απάνθρωπες –πολλές φορές– συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί εδώ και καιρό στα Νοσοκομεία μας και όχι μόνο.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ, Η ΠΑΝΘΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΓΙΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΑΡΧΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ.

Αναφορικά με τη στελέχωσή τους με ΜΟΝΙΜΟΥΣ Γιατρούς, η πολυπληθής κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνητικού ΣΥΡΙΖΑ στην Π.Ε. Κοζάνης, με τη στάση της μόνο αγανάκτηση και θλίψη προκαλεί, από την ένδεια παρέμβασης και την απουσία αποτελεσματικής διεκδίκησης, για την κάλυψη ακόμη και στοιχειωδών αναγκών των υπηρεσιών δημόσιας παροχής υγείας στην περιοχή μας.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ… Η ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ.

Για τη Ν.Δ. – ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης
Ο Πρόεδρος
Παντελής Καρακασίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.