Στο δάσος των Αγίων Αποστόλων της Μεταμόρφωσης η χορευτική ομάδα του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης έκλεισε την χορευτική της περίοδο

ky5di65k77kd56kd76k5

Η χορευτική ομάδα του Συλλόγου Γεβενιωτών Κοζάνης την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 ‘’Σηκώθηκε πρωί – πρωί τρείς ώρες πριν να φέξει πήρε δίπλα τα βουνά δίπλα τα κορφοβούνια …’’ και έφτασε στις ανατολικές πλαγιές του Μπούρινου στο πανέμορφα δάσος των Αγίων Αποστόλων του χωριού Μεταμόρφωση μόλις 15 λεπτά απ’ την Κοζάνη.

Εκεί στον φιλόξενο χώρο που διαθέτει και τις ανάλογες υποδομές αποφασίσαμε φέτος να κλείσουμε την χορευτική μας περίοδο.

Κάτω από αιωνόβιες βαλανιδιές που με δυσκολία επέτρεπαν τις λιγοστές ακτίνες του ηλίου να διαπεράσουν τα φυλλώματα τους ψήσαμε τα’ αρνιά, τα κεμπάπ και υπό τους ήχους Γρεβενιώτικης παραδοσιακής μουσικής φάγαμε ήπιαμε χορέψαμε και ανταλλάξαμε ευχές για καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση τον Σεπτέμβριο.

Ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Μεταμόρφωσης για την παραχώρηση του χώρου με τις ανάλογες υποδομές. Τραπεζοκαθίσματα, ψυγεία, παροχή ρεύματος κλπ.

Ο Πρόεδρος                      Ο Γραμματέας
Αθανάσιος Λοτσιος          Δημήτριος Μπουκάλης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.