Frezyderm: Πρωτοποριακά προϊόντα σχεδιασμένα για τις ανάγκες μιας υγιούς επιδερμίδας – Δείτε αναλυτικά



frezykydctiyd6i7yd

Με κίνητρο τη δέσμευσή μας συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε τα προϊόντα μας, χάρη σε όλους εσάς που μας δείχνετε εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια. Με τη δική σας στήριξη αποδεικνύουμε ότι προσφέρουμε πρωτοποριακά προϊόντα σχεδιασμένα για τις απαιτήσεις και τις ανάγκες της μιας υγιούς επιδερμίδας.

Και το αποτέλεσμα είναι η frezyderm που αντέχει στο χρόνο, περιποιείται και προστατεύει αποτελεσματικά το δέρμα σας!

Μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων θα βρείτε:

  • Φροντίδα για ενήλικες

  • Προϊόντα Καθαρισμού Προσώπου, απολέπισης και ντεμακιγιάζ που προσφέρουν αποσυμφόρηση των πόρων και λείανση ακόμα και του ακνεϊκού δέρματος. Προσφέρουν βαθύ καθαρισμό και απομακρύνουν το σμήγμα και τα μαύρα στίγματα ενώ ταυτόχρονα καταπολεμούν την ανάπτυξη μικροβίων. Με απαλή, δροσερή υφή που αναζωογονεί και ενυδατώνει την επιδερμίδα, αφήνοντας μια ευχάριστη αίσθηση ευεξίας.

  • Κρέμες Προσώπου, για καθημερινή χρήση που από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσετε το δέρμα σας να ξεδιψά και να αποκτά την απαλότητα και την ελαστικότητα που αναζητά. Αυξάνουν την πυκνότητα και την ελαστικότητα της λεπτής, εύθραυστης επιδερμίδας.

  • Κρέμες ματιών, που συμβάλλουν στην καταπολέμηση και εμφάνιση ρυτίδων, μαύρων κύκλων απομακρύνοντας το κουρασμένο βλέμμα από το πρόσωπό σας. Με απαλή και δροσερή υφή συσφίγγουν τους πόρους και μειώνουν τις λεπτές γραμμές κάτω από την περιοχή των ματιών.

  • Γαλακτώματα Σώματος, που προσφέρουν ενισχυμένη ενυδάτωση, μείωση των κηλίδων και προστασία από τις ελεύθερες ρίζες. Από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσετε το δέρμα σας βελούδινο και ελαστικό, ενώ με τη συστηματική χρήση θα είναι ορατά πιο σφικτό, νεανικό και λαμπερό. Με πλούσια, μη λιπαρή υφή που απορροφάται άμεσα και σας επιτρέπει να ντυθείτε αμέσως.

  • Κρέμες για ραγάδες και σύσφιξης, για ένα λείο, ελαστικό και φυσικά σφικτό δέρμα. Η σφικτή δομή του δέρματος αποκαθίσταται ορατά. Με απολαυστικές, ενυδατικές, μη λιπαρές κρέμες, που φροντίζουν το δέρμα σας και του δίνουν βελούδινη όψη και διακριτικό άρωμα για μια χρήση που συνδυάζει τόνωση και ευεξία.

  • Βρεφική φροντίδα

  • Βρεφικά σαμπουάν και αφρόλουτρα, που εμπεριέχουν παράγοντες και επιλεγμένα φυσικά συστατικά που αφήνουν τα μαλλιά ευκολοχτένιστα και το ευαίσθητο δέρμα των βρεφών λείο και βελούδινο με ένα διακριτικό άρωμα. Καθαρίζει το δέρμα και τα μαλλιά του μωρού σας με ιδιαίτερη προσοχή, χάρη στα ήπια και μαλακτικά συστατικά που περιέχει και είναι ιδιαιτέρως απαλό στα μάτια.

  • Βρεφικά προϊόντα καλλυντικής περιποίησης, με φυσική σύνθεση απόλυτα συμβατή με το δέρμα. Πλούσια σε ενυδατικούς παράγοντες που χαρίζουν στην επιδερμίδα την χαμένη υγρασία της και καταπραΰνουν άμεσα από ερεθισμούς και κοκκινίλες.

  • Βρεφικά αντηλιακά, κατάλληλο για το πρόσωπο και  το σώμα, ειδικά σχεδιασμένα για την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα, με υψηλού δείκτες αποτελεσματικής προστασίας από την UVA και UVB ακτινοβολία. Εξασφαλίζουν παρατεταμένη και σταθερή αντιηλιακή προστασία, θωρακίζουν το DNA του δέρματος και προστατεύουν από τη φωτοανοσοκαταστολή και τους περιβαντολλογικούς ρύπους.

  • Προϊόντα για τη βρεφική Ατοπική Δερματίτιδα, για πολυδύναμη αντιμετώπιση του ξηρού με ατοπική προδιάθεση δέρματος. Με αντιμικροβιακούς παράγοντες που προσφέρουν ήπιο καθαρισμό, ενυδάτωση και ενδυνάμωση της κεράτινης στοιβάδας με σεβασμό στον υδρολιπιδικού μανδύα. Κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα σε βρέφη και παιδιά.

  • Βρεφικά Αντιφθειριακά, απομακρύνουν τις ψείρες
    και διευκολύνουν την αποκόλληση της κόνιδας από την τρίχα,
    καταπραΰνοντας τον κνησμό και τους ερεθισμούς στο τριχωτό
    της κεφαλής.

  • Βρεφικές κρέμες αλλαγής πάνας, ειδικά σχεδιασμένες, για την ανάπλαση και προστασία της ευαίσθητης βρεφικής και παιδικής μηρογεννητικής περιοχής από ερεθισμούς και φλεγμονές. Ιδανικές για αλλαγή της πάνας  με νέα βελτιωμένη σύνθεση και  με ακόμη μεγαλύτερη περιεκτικότητα με μοναδικά συστατικά που περιποιούνται το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα στην περιοχή της πάνας.

 Χρησιμοποιώντας μοναδικά θρεπτικά συστατικά που μπορούν να σας χαρίσουν μοναδικά οφέλη περιποίησης σε μαλλιά, πρόσωπο και σώμα, η καθημερινή τους χρήση μπορεί να οδηγήσει σε εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Όραμά μας στην είναι να είμαστε κάθε μέρα δίπλα σας για να δείχνετε όμορφοι και να αισθάνεστε όμορφα!

Περισσότερα στο https://www.smile-pharmacy.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.