Κάλεσμα σε ανοιχτή Δημόσια Διαβούλευση για τον Στρατηγικό Σχεδιασμό από τον Δήμο Εορδαίας



dimarxeio_ptolemaidas

Στο πλαίσιο εκπόνησης της Α΄ Φάσης (Στρατηγικός Σχεδιασμός) του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Εορδαίας για την περίοδο 2016-2019, αναγνωρίζοντας την ανάγκη της συμμετοχής των κοινωνικών εταίρων (stakeholders) στoν καθορισμό του οράματος και της στρατηγικής για την περιοχή , ο Δήμαρχος Εορδαίας , Σάββας Ζαμανίδης , καλεί όλους τους κοινωνικούς εταίρους να συνδράμουν ενεργητικά στην Ανοιχτή Δημόσια Διαβούλευση.  Η δημόσια διαβούλευση αποσκοπεί ο Δήμος Εορδαίας να συνδιαμορφώσει και να συναποφασίσει τον Στρατηγικό Σχεδιασμό και το όραμα του  για την περίοδο 2016-2019 με την ενεργητική συμμετοχή (τοπική διαβούλευση) της τοπικής κοινωνίας. Η δημόσια διαβούλευση εστιάζει στην καταγραφή των απόψεων –προτάσεων –εισηγήσεων στους εξής σημαντικούς τομείς:

Α) Περιβάλλον και Ποιότητα Ζωής
Β) Κοινωνική Πολιτική
Γ) Τοπική Οικονομία και  Ανάπτυξη.
Δ) Διοικητική Ικανότητα του Δήμου (εσωτερικό περιβάλλον)

Η ανοιχτή Δημόσια Διαβούλευση , ξεκινάει την Δευτέρα 04-07-2016 και λήγει την Δευτέρα 11-07-2016 .

Το σχέδιο του στρατηγικού σχεδιασμού που τίθεται προς δημόσια διαβούλευση  με την παρούσα πρόσκληση ,στο αρχικό του στάδιο έλαβε υπόψη  και ενσωμάτωσε όλα τα συμπεράσματα-παρατηρήσεις-προτεραιότητες που κατέγραψαν οι κοινωνικοί εταίροι (stakeholders) μετά τη συμπλήρωση σχετικού ερωτηματολογίου (εγκεκριμένο από τη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης ) καθώς επίσης και τα συμπεράσματα –εισηγήσεις που προέκυψαν από την συνεδρίαση του θεσμικού οργάνου της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Εροδαίας  . Το σχέδιο του Στρατηγικού Σχεδιασμού είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου www.ptolemaida.gr .

Ως εκ τούτου με την παρούσα πρόσκληση  καλούνται όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη  να καταθέσουν τις προτάσεις τους

Είτε εντύπως απευθυνόμενα  στο Αυτοτελές Τμήμα Προγραμματισμού Οργάνωσης & Πληροφορικής του Δήμου (25ης Μαρτίου 15- 1ος Όροφος , Γραφείο 11, Δημοτικό Κατάστημα)

Είτε  ηλεκτρονικά στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις : pro@ptolemaida.gr ή ikatrin@ptolemaida.gr

Μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας διαβούλευσης και την αξιοποίηση-αξιολόγηση των συμπερασμάτων αυτής θα διαμορφωθεί το τελικό σχέδιο του Στρατηγικού Σχεδιασμού το οποίο θα  ψηφισθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Εορδαίας σε επικείμενη συνεδρίαση .

Για οποιοδήποτε θέμα χρήζει διευκρίνισης ή επεξήγησης τα ενδιαφερόμενα μέρη μπορούν να απευθύνονται στην κα. Κατερίνα Ιτσκου , υπεύθυνη του Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού Οργάνωσης και Πληροφορικής του Δήμου Εορδαίας – Τηλέφωνο : 2463350105 (25ης Μαρτίου 15-1ος Όροφος ,Γραφείο 11, Δημοτικό Κατάστημα).

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
ΣΑΒΒΑΣ ΖΑΜΑΝΙΔΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.