Ρόκκος και Πρωτοψάλτη θα παρελάσουν φέτος στο «Δάσος Αλλιώς #5» στο Εμπόριο Εορδαίας!



113507055_1255625414469235_3322510602475703332_nΤο Δάσος Αλλιώς #5 έρχεται για ακόμη μια χρονιά με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016 η Μπάντα Της Φλώρινας Των Αδελφών Βαλκάνη έρχεται στον χώρο μας και μας διασκεδάζει με παραδοσιακούς ήχους.

Σάββατο 16 Ιουλίου η Alkistis Protopsalti Official έρχεται στο Καστανόδασος!
Την συναυλία ανοίγει η Υπόγεια Τροχιά και αμέσως μετά ακολουθεί πάρτι νεολαίας με τον Dj Pano Kritsani…

“Με τα χρώματα της Ελλάδας ”
Ένα ουράνιο μουσικό τόξο με χρώματα από την Ελλάδα, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την Άλκηστις Πρωτοψάλτη , μια από τις πιο αγαπημένες διαχρονικές Ελληνίδες ερμηνεύτριες, η οποία φημίζεται για την “δωρική” και τρυφερή φωνή της , την ξεχωριστή έκφρασή της αλλά και την μοναδική σκηνική της παρουσία που ξεσηκώνει το κοινό σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου .

Το πρόγραμμα αυτό έχει παρουσιαστεί στο Μetropolitan Museum της Νέας Υόρκης, στο Alhambra theater στο Παρίσι, στο Cadoghan theater στο Λονδίνο, στο Τελ Αβίβ, στην Άγκυρα , στην Κύπρο κ.α. με ιδιαίτερη επιτυχία και απέσπασε όπως πάντα τις καλύτερες κριτικές!

Κυριακή 17 Ιουλίου ο Στέλιος Ρόκκος έρχεται στο Καστανόδασος για να μας ξεσηκώσει… Μαζί του θα είναι η Κατερίνα Λιόλιου. Αμέσως μετά την συναυλία ακολουθεί πάρτι νεολαίας με τον Dee Jay ZA.

Απ’ την μπαλάντα και το rock και το ελαφρό στο κλασσικό λαϊκό τραγούδι έως το νησιώτικο και το μοντέρνο, ο Στέλιος Ρόκκος είναι στ’ αλήθεια μοναδικός.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.