Με ένα εορταστικό διήμερο παιχνίδι έκλεισε τις δραστηριότητες του ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης «Ωμέγα» Κοζάνης

jyurstsurtursturtsurst

Ο σύλλογος αεροσφαίρισης “Ωμέγα” Κοζάνης,ύστερα από μια επιτυχή και βαρυφορτωμένη περίοδο”έκλεισε” τις δραστηριότητες του για το καλοκαίρι με ένα εορταστικό διήμερο παιχνίδι αεροσφαίρισης που διοργάνωσε στο Μαυροδένδρι.

Το ΔΣ του συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει τα παιδιά του σύλλογου της Θεσσαλονίκης(ΛΑΒΕ), την ομάδα ΤΖΕΔΕΣ των Ιωαννίνων,τον σύλλογο ΑΕΛΤΑ Ανδραβίδας καθώς και τα μέλη του συλλόγου της Κοζάνης που συμμετείχαν πανηγυρίζοντας παράλληλα μια άκρως επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο χορηγό της εκδήλωσης,στο ζαχαροπλαστείο ΡΩΞΑΝΗ (Κοίλα Κοζάνης) για την σπουδαία χορηγία όπως και για τις πίτες που καταναλώθηκαν με απίστευτη ταχύτητα καθώς και στην κοινότητα Μαυροδενδρίου για τον καταπληκτικό χώρο που μας διέθεσε για το παιχνίδι.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Με ένα εορταστικό διήμερο παιχνίδι έκλεισε τις δραστηριότητες του ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης «Ωμέγα» Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.